Fotbal intern

Alin Alexuc este invitatul special de la Dinamo – FCSB! Campionul european la lupte va da lovitura de start în „Derby de România”: „A fost o experiență unică”. VIDEO

16.02.2020 | 20:37
Alin Alexuc este invitatul special de la Dinamo  FCSB Campionul european la lupte va da lovitura de start in Derby de Romania A fost o experienta unica VIDEO
ADVERTISEMENT

Confruntarea dintre Dinamo și FCSB va avea parte de un invitat special. Alin Alexuc-Ciurariu, campionul european la lupte va da lovitura de start în „Derby de România”.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,90 este cota pentru ”peste 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

UPDATE, 16 februarie, ora 20:39 / Alin Alexuc a reacționat pe Facebook, după ce a dat startul derby-ului: „A fost o experiența unica! Mulțumesc FC DINAMO BUCURESTI pentru invitația de a da startul in meciul cu FCSB! Am avut ocazia să-mi prezint medalia de aur in fata a 30.000 de suporteri!”.

A fost o experiența unica! Mulțumesc FC DINAMO BUCURESTI pentru invitația de a da startul in meciul cu FCSB! Am avut ocazia să-mi prezint medalia de aur in fata a 30.000 de suporteri!? ⚽️?⚽️?⚽️#alinalexuc #campioneuropean #lupte #wrestling #fotbal #Dinamo #FCSB #derby #gold #goldathlete #goldnutrition

Posted by Alin Alexuc on Sunday, February 16, 2020


ȘTIRE INIȚIALĂ:

Alin Alexuc-Ciurariu va da lovitura de start la Dinamo – FCSB

Alin Alexuc-Ciurariu a obținut marți, 11 februarie, medalia de aur la lupte greco-romane, la Campionatul European de la Roma, categoria 130 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Alin va fi invitat special la „Derby de România” și va da lovitura de start a meciului. În afară de medalia de aur obținută, Alin a mai câștigat de-a lungul anilor două medalii de bronz (CE 2018 și CE 2019).

FCSB s-a întărit chiar înainte de derby

FANATIK a anunțat transferul lui Adrian Petre de la Esbjerg la FCSB, chiar înainte de derby-ul cu Dinamo. Tânărul atacant a oferit primele declarații la sosirea pe aeoroport, fiind bucuros de alegerea făcută.

ADVERTISEMENT

„Am hotărât împreună cu familia mea și cu impresarul că ar fi cea mai bună decizie în acest moment al carierei mele şi cred că am făcut o alegere bună.

Am așteptări foarte mari pentru că e cea mai bună echipă din România şi sunt fericit că am reuşit să ajung aici, şi eu personal îmi doresc să câştigăm titlul, ăsta este primul obiectiv al meu, sper să pot să ajut echipa să reuşim acest lucru şi am mare încredere că putem reuşi”.

ADVERTISEMENT

„A fost alegerea mea, am simţit că ar fi momentul oportun să vin la FCSB, simt că am făcut o alegere bună. M-a determinat situaţia aceea din Danemarca, unde echipa nu merge foarte bine şi am decis că ar fi momentul să schimb puţin aerul.

ADVERTISEMENT

După doi ani şi jumătate am simţit că e momentul să schimb ceva. FCSB a fost cea mai hotărâtă să mă aducă şi iată-mă aici”, a mai spus Adrian Petre.

  • 1.300.000 de euro este cota de piață a lui Adrian Petre, conform transfermarkt.com