Life

Alina Bădic a dezvăluit ce zodii vor termina anul perfect. Patru nativi cu noroc în ultima săptămână din 2022

Patru zodii încheie anul 2022 într-un mod cât se poate de perfect. Alina Bădic a dat toate detaliile și a spus ce îi așteaptă pe acești nativi în ultima săptămână din an.
25.12.2022 | 11:10
Alina Badic a dezvaluit ce zodii vor termina anul perfect Patru nativi cu noroc in ultima saptamana din 2022
Alina Bădic a dezvăluit ce zodii vor termina anul perfect. Sursă foto: Pinterest, captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Bădic a prezentat horoscopul pentru pentru ultima săptămână din an. Se pare că doar patru zodii vor reuși să dea marea lovitură înainte de 2023. Le merge mai bine ca oricând, pe toate planurile

Berbecii, Gemenii, Săgetătorii și Capricornii sunt cei mai norocoși nativi la final de an, a spus Alina Bădic, la B1 Tv.

ADVERTISEMENT

BERBEC 

Pentru Berbeci, se anunță o săptămână energică. Acești nativi ar putea să simtă în primele zile că cineva le cam pune bețe în roate, însă adevărul este altul.

Trebuie să profite din plin de ultimele zile din an, pentru că sunt șanse mari ca dorințele lor să se împlinească. De asemenea, chiar dacă apar probleme, Berbecii trebuie să fie în continuare stăpâni pe ei. Asta e cheia pentru succes la final de an.

ADVERTISEMENT

GEMENI

Și Gemenii sunt norocoși la final de an. Pentru ei se anunță zile însorite, spune Alina Bădic. Își rezolvă toate problemele care le-au tot dat bătăi de cap în 2022.

Au suficient timp să își pună în ordine gândurile, pot să completeze la toate elementele care i-au tras în jos până acum, iar asta le va aduce doar beneficii.

ADVERTISEMENT

De asemenea Gemenii vor avea șansa să să evolueze și vor putea beneficia și de un ajutor în plus din partea Divinității. Este momentul oportun pentru a se redescoperii și nu numai.

SĂGETĂTOR 

Pentru Săgetători, oportunitățile mult așteptate vin chiar la final de an. Nativii acestei zodii pot obține o promovare și de asemenea, au șansa să câștige și mai mulți bani decât până acum.

ADVERTISEMENT

Vine profitul peste ei, iar Divinitatea îi susține din toate punctele de vedere. Vor fi înconjurați doar de oameni curați, care îi vor susține pe toate planurile.

Totodată, munca lor din ultimele luni de zile va ajunge să fie răsplătită, spune Alina Bădic. ”Universul îi răsplătește pentru faptele bune pe care le-au făcut”, adaugă aceasta, care le recomandă Săgetătorilor să aibă încredere doar în oamenii care țin cu adevărat la ei.

CAPRICORN

Acum este cea mai bună perioadă în care e recomandat să riști, atunci când vine vorba de lucruri materiale. Astrologul le recomandă acestor nativi să nu exagereze, însă nici să nu se gândească de două ori înainte de a face un pas important.

Ultima săptămână din an îi găsește pe Capricorni alături de membrii familiei, într-un cadru cât se poate de frumos.

De asemenea, fix la final de an, acești nativi încep să aprecieze mai mult timpul petrecut cu cei dragi.

ADVERTISEMENT