Sport

Ambros Martin se teme de Cristina Neagu! ”Într-o zi bună este de neoprit”

Autori: Ionut Neamţu, Traian Terzian | 10.05.2018 | 09:58
Ambros Martin se teme de Cristina Neagu! ”Într-o zi bună este de neoprit”
Ambros Martin a declarat înaintea meciului CSM București - Gyor, că într-o zi bună Cristina Neagu este de neoprit

Antrenorul spaniol al echipei Gyor, Ambros Martin, se teme de vedeta formației CSM București, Cristina Neagu, despre care a spus că dacă prinde o zi bună este de neoprit. Tehnicianul o cunoaște foarte bine pe Neagu, el fiind selecționerul naționalei României.

”Din experienţa mea, singura poziţie care poate face diferenţa la un eveniment ca Final Four este portarul. Asta nu înseamnă că nu cunosc puterea Cristinei Neagu şi nu-i respect calităţile unice. O respect foarte mult pe Neagu şi ştiu ce poate face în teren pentru că am antrenat-o”, a declarat Ambros Martin într-un interviu pentru site-ul eurohandball.com, înaintea meciului CSM București – Gyor din semifinalele Champions League.

Ambros Martin se teme de Cristina Neagu: ”Trebuie să le oprim pe celelalte jucătoare”

”Pentru mine nu este o problemă dacă Neagu înscrie 10 goluri. Cristina poate marca multe goluri într-un joc, iar dacă are o zi bună este de neoprit. Dar trebuie să le oprim pe celelalte jucătoare. Dacă Neagu are 12 goluri sau 14 goluri, dar le oprim pe celelalte jucătoare de la CSM Bucureşti, cred că avem o şansă”, a afirmat Ambros Martin, care astfel a arătat că se teme de Cristina Neagu.

Tehnicianul celor de la Gyor consideră că CSM București are un mic avantaj în meciul din semifinalele Final Four-ului Champions League: ”Nu suntem în cea mai bună formă, deci se poate întâmpla orice. Poate facem două meciuri fantastice la Budapesta, dar CSM Bucureşti are un avantaj, pentru că a fost ca într-o plimbare prin parc în campionatul României şi s-a putut concentra doar pe această competiţie. Noi nu am avut această şansă, pentru că suntem încă într-o luptă dură pentru titlu în liga noastră şi trebuie să ne concentrăm şi asupra acestor jocuri. Nu am avut timp corespunzător pentru pregătirea acestui Final Four, dar dacă există şi unu la sută şansa de a câştiga trofeul, vom lupta”.

Programul semifinalelor Final Four-ului Champions League de handbal feminin este următorul: 12 mai CSM București – Gyor ora 16:15, Rostov – Vardar ora 19:00. Finalele vor avea loc în 13 mai.

Suporterii români au cumpărat 400 de bilete prin site-ul partener. De asemenea, Federația Maghiară de Handbal a anunțat că peste 1.100 de bilete au fost cumpărate de pe IP-uri din țara noastră.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE