Traian Terzian

Traian Terzian

Traian Terzian este redactor la Fanatik. A cochetat cu meseria de jurnalist sportiv imediat după ce a încheiat studiile la Liceul ”Octav Onicescu”, în 1994. Prima experiență în domeniu a venit la cotidianul Sportul Românesc, acolo unde a lucrat la secția fotbal internațional în perioada 1995-1997. Vara anului 1997 a adus un transfer reușit la agenția de presă Mediafax, acolo unde a activat aproximativ 19 ani, timp în care articolele sale au fost preluate de prosport.ro, zf.ro și diacaf.ro. Începutul anului 2016 a adus o nouă schimbare pentru Traian Terzian, care a mers la nou înființata agenție de presă news.ro.

Studii:

1990-1994 – Colegiul Național Octav Onicescu / Filologie

Experiență profesională:

  • Mediafax: a redactat știri pe sport interne și internaționale, cum ar fi: cazul celebru în care FIFA le-a interzis echipelor Real Madrid şi Atletico Madrid să mai facă transferuri, scandalul pe care l-a făcut Luis Suarez la Barcelona.
  • Gandul: tot pe sport a scris articole despre Simona Halep, Steaua și Laurențiu Reghecampf, plus altele.
  • News.ro: în cadrul agenției de știri, s-a ocupat tot de partea sportivă, atât pe fotbal intern, cât și pe fotbal internațional, transferuri din Liga 1, cât și pe competiții din alte ramuri sportive, ca WTA și NBA.

Activități profesionale:

Contact:

Facebook

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT