Sporturi

Americanii, reacții surprinzătoare la meciul dintre Halep – Venus la Australian Open: “E greu de supravieţuit!”

19.01.2019 | 19:18
Americanii reactii surprinzatoare la meciul dintre Halep  Venus la Australian Open E greu de supravietuit
ADVERTISEMENT

Americanii, reacții surprinzătoare la meciul dintre Halep – Venus la Australian Open 2019. Simona Halep evoluează în turul trei la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open 2019. Ea se duelează cu sora mai mare a Serenei Williams, Venus, căreia i-a luat primul set, scor 6-2, fără mari probleme. Sportiva noastră pare într-o dispoziţie de joc de zile mari.

Nu a durat mult până ce reacţiile de tot felul au început să curgă pe reţelele de socializare. De 40 de minute a avut nevoie liderul mondial pentru a-şi adjudeca primul set. În setul secund a început la fel de bine, cu break, pe care l-a cedat apoi imediat.

ADVERTISEMENT

Americanii au reacţionat la partida dintre Simona Halep şi Venus Williams de la Melbourne

Americanii au comentat imediat evoluţia din prima manşă a reprezentantei lor. “E greu să supravieţuieşti când joci cu o Simona Halep care evoluează aşa”, “Venus nu are nicio şansă cu Simona, mai ales în raliurile lungi”, “Ce jucătoare este Simona Halep… un singur sens de câştig”, “Venus arată cam obosită, sper să poată trimită meciul în decisiv şi s-o învingă pe Halep”, “Simona Halep joacă fantastic, Venus are o misiune foarte grea”, “Mda, nu este numărul 1 în lume degeaba”, au fost doar câteva reacţii ale americanilor, care au comentat primul set al partidei dintre Simona Halep şi Venus Williams.

Dacă trece de Venus, Simona va da peste sora ei mai mică, Serena, care a declarat sâmbătă la conferinţa de presă că deabia aşteaptă să se dueleze cu liderul mondial. “Cu oricare va fi un meci foarte intens. Abia aştept. Sincer, mi-ar plăcea să joc împotriva numărului 1 mondial. În acelaşi timp, mi-ar plăcea să câştige Venus. În orice situaţie, voi fi pregătită, pentru oricare adversară. Da, ar fi extraordinar, nu am mai jucat împotriva numărului 1 mondial de când am revenit. Nu cred… Da, ar fi bine”, a declarat Williams.

ADVERTISEMENT