News

ANAF scoate la licitație mașini de lux la prețuri neașteptate. Care este oferta de pornire

Cei care au în plan să cumpere o mașină la un preț accesibil, pot consulta ofertele ANAF. Mai multe autoturisme sunt scoase la licitație.
22.09.2023 | 10:52
ANAF scoate la licitatie masini de lux la preturi neasteptate Care este oferta de pornire
ANAF scoate la licitație mașini de lux. Colaj Fanatik/ Foto: ANAF
ADVERTISEMENT

ANAF scoate la licitație mașini de lux la prețuri neașteptate. Dacă plănuiți să achiziționați un autoturism la un preț accesibil, oferta Agenției Naționale de Administrare Fiscală nu este de neglijat.

ANAF scoate la licitație mașini de lux

Următoarea licitație ANAF va avea loc la data de 27 septembrie, fiind organizată de compartimentul de valorificări bunuri Arad, pe Bulevardul Revoluției nr 79. Va fi scos la vânzare un Mercedes Benz S320 CDI, din anul 2000, la prețul de pornire de 10.500 de lei.

ADVERTISEMENT

O altă licitație se va desfășura în Ploiești, pe 29 septembrie. Doritorii sunt așteptați la ora 10 pe strada Aurel Vlaicu, nr 22. Aici va fi scos la licitație un Audi A4 din 2006, cu rulaj de 398.877 kilometri. Este înmatriculat în Bulgaria, iar prețul este de 11.000 de lei.

Două licitații sunt organizate în județul Dâmbovița

În județul Dâmbovița, pe 26 septembrie este organizată o altă licitație. Aceasta va avea loc la ora 10:00, pe strada Gării nr. 79, din orașul Titu. Un Citroen model C5, alb, fabricat în anul 2006 este scos la vânzre. Prețul de pornire este de 5.400 lei.

ADVERTISEMENT

Încă o licitație se va desfășura în localitatea Titu din județul Dâmbovița, la aceeași adresă, pe data de 3 octombrie. Potențialii cumpărători vor avea de ales între mai multe mașini.

„Autoturism BMW model X6, an fabricație 2016, 45099 Km, motorizare diesel, cutie automată, Nr. identificare WBAKV610X00S72922, capacitate cilindrică 2993 cmc, culoare alb, nr. înmatriculare B 770 WXY. Prețul de pornire, exclusiv TVA, este de 256.681 lei. Cota TVA este de 19%.

ADVERTISEMENT

Autoturism MERCEDES- BENZ V-KLASSE, motorizare diesel, cutie automată, am fabricație 2014, 102415 Km, Nr. identificare WDF44781313023162, capacitate cilindrică 2143 cmc, culoare alb, nr. înmatriculare B 123 WVX. Prețul de pornire, exclusiv TVA, este de 170.164 lei. Cota TVA este de 19%.

Autoturism MERCEDES BENZ S350 BLUTEC, an fabricație 2014, motorizare diesel, cutie automată, culoare gri, 156953 Km, Nr. identificare WDD2221321A025230, capacitate cilindrică 2987 cmc, Nr. înmatriculare B 500 DNB. Prețul de pornire, exclusiv TVA, este de 167.297 lei. Cota TVA este de 19%”, a transmis ANAF.

ADVERTISEMENT

De altfel, Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Cluj-Napoca scoate la vânzare două autoturisme. Este vorba de două mașini M1 SMART FORTWO CUOPE MHD 451, ambele din 2014. Prețul de pornire a uneia este de 14.050 lei, iar pentru cea de-a doua este de 13.850 de lei.

ADVERTISEMENT
Tags:
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB...
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB pierde toate meciurile ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat...
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat de la două plante cumpărate de la pepinieră: "Avem clienţi care revin anual"
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Rusia, noi amenințări pentru România. Ce l-a enervat pe Putin
Rusia, noi amenințări pentru România. Ce l-a enervat pe Putin
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
Germanul care și-a ucis soacra și fiul și și-a rănit grav fiica și...
Germanul care și-a ucis soacra și fiul și și-a rănit grav fiica și soția, încercând să le omoare și pe ele, falimentase familia și pierduse milioane de euro
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”