News

ANAF scoate din nou mașini la vânzare. Cu câți bani poți să cumperi un Ford Focus sau un BMW

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) continuă scoaterea la licitație publică a mai multor bunuri mobile. Cât costa o mașină Ford Focus sau un BMW.
13.03.2023 | 19:37
ANAF scoate din nou masini la vanzare Cu cati bani poti sa cumperi un Ford Focus sau un BMW
Mașini bune scoase la licitație de ANAF. Cu câți bani poți să cumperi un Ford Focus sau un BMW. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

În următoarea perioadă, românii aflați în căutarea unor autovehicule la prețuri foarte bune au prilejul de a apela la ”parcul” auto al ANAF. Fiscul scoate la vânzare prin licitație mai multe autovehicule de diferite mărci.

Mașini bune scoase la licitație de ANAF. Cu câți bani poți să cumperi un Ford Focus sau un BMW

Licitațiile au loc în mai multe județe din țară și sunt pentru toate buzunarele. Dacă vă uitați după un Ford Focus, de exemplu, trebuie să știți că, pe 21 martie, o astfel de mașină se vinde în județul Sălaj.

ADVERTISEMENT

Peste o săptămână, la ora 12,00, în localitatea Zalău, P-ța Iuliu Maniu, nr. 15, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Sălaj vinde, prin licitatie, un autoturism Ford Focus, caroseria break, culoare gri, an fabricație 2005, diesel, putere 107 CP. Mașina are 241.975 km parcurși este Euro 4, cutie manuală cu volan stânga. Prețul de pornire al licitației este de 6.200 de lei.

Cei mai pretențioși trebuie să știe că au la dispoziție și mașini de lux. În următoarele zile, ANAF scoate la licitație un Range Rover din anul 2016 și un BMW din anul 2013.

ADVERTISEMENT

Range Rover-ul are un preț de pornire de 86.243 lei, iar BMW-ul pornește de la un preț ceva mai scăzut, de 56.356 lei. Prima licitație va avea loc pe 30 martie 2023, în județul Călărași.

Vorbim de un Range Rover LV, de culoare albă. Mașina are o caroserie BREAK, 4 uși, 5 locuri, iar anul de fabricație este 2016. Autoturismul are doar 167.750 km la bord și este diesel. Dispune de o putere de 110 KW și o capacitate cilindrica 1999 cmc. Cutia de viteze este una automată.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește BMW-ul, acesta este scos la vânzare în aceeași zi de 30 martie, la ora 13:00, în localitatea Călărași str. Eroilor nr. 6. Vorbim de un model 525 X-Drive, diesel, culoare GRI, an fabricație 2013, se arată în anunțul ANAF, pe pagina oficială de Facebook.

Ce trebuie să facă cei interesați de aceste licitații

ANAF informează că cei interesați în cumpărarea acestor vehicule trebuie să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop. Până la termenul licitației, cetățenii trebuie să prezinte oferte de cumpărare.

ADVERTISEMENT

Pentru participarea la licitație, ofertanții depun, cu cel puțin o zi înainte de data licitației, următoarele documente:

  • oferta de cumpărare;
  • dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei.
  • împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;
  • pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului;
  • pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română;
  • pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;
  • pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport;
  • declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.
ADVERTISEMENT
Tags: