Simona Halep

Analiza americanilor de la Tennis Channel la meciul Halep – Pliskova: “Simona a terminat sezonul cu ghinion”

01.11.2019 | 16:49
Analiza americanilor de la Tennis Channel la meciul Halep  Pliskova Simona a terminat sezonul cu ghinion
ADVERTISEMENT

Comentatorii americani de la postul TV Tennis Channel au analizat meciul Simona Halep – Karolina Pliskova, ultimul din Grupa Mov de la Turneul Campioanelor 2019. Cele două s-au duelat pentru un loc în semifinalele WTA Finals 2019, unde câştigătoarea o va întâlni pe Ashleigh Barty.

UPDATE, scor 6-0, 2-6, 6-4 / “A câştigat prin orice mod posibil. Simona şi-a încheiat sezonul cu un puţin ghinion. Pliskova mi-a plăcut că nu s-a dat bătută, mai ales în startul setului trei, când Halep a dat semne că nu mai poate să piardă”

ADVERTISEMENT

UPDATE, scor 6-0, 2-6, 5-4 / “Uite cine a revenit. Halep face ca lucrurile să fie interesante pe finalul meciului”


UPDATE, scor 6-0, 2-6, 5-3 / “Simona a pierdut nouă puncte în ultimele game-uri, dar pare că nu vrea să piardă fără dea totul pe teren”

ADVERTISEMENT

UPDATE, scor 6-0, 2-6, 5-2 / “S-a lovit de o barieră mentală şi nu poate să mai lupte. Pliskova e la un game distanţă de calificarea în semifinale”


UPDATE, scor 6-0, 2-6, 4-2 / “Simona a picat, nu cred că mai poate să aibă puterea să revină în joc. A pierdut la zero game-ul, iar Pliskova a luat viteză”

ADVERTISEMENT

UPDATE, scor 6-0, 2-6, 3-2 / “Ce revenire pentru Pliskova în decisiv. Arată un joc deştept şi o păcăleşte, dar dă semne de oboseală”


UPDATE, scor 6-0, 2-6, 2-2 / “Un game dezastruos pentru Simona. Pliskova a scos-o din zona de confort şi s-a văzut imediat diferenţa”

ADVERTISEMENT

UPDATE, scor 6-0, 2-6, 1-2 / “Pliskova a oprit seria de şase game-uri consecutive ale adversarei. A fost agresivă în primul set, dar s-a oprit şi a lăsat-o pe Simona să revină în joc. În acest game a dat semne de agresivitate şi i-a pus probleme lui Halep”


UPDATE, scor 6-0, 2-6, 0-2 / “Şase game-uri la rând câştigate de Simona. Pentru Pliskova urmează o perioadă grea, nu cred că poate să-şi ducă jocul la nivelul Simonei”


UPDATE, scor 6-0, 2-6, 0-1 / “Karolina dă semne de frustrare. Simona a dat drumul unei noi reveniri dramatice şi continuă jocul bun, cu lovituri strălucitoare din setul doi”


UPDATE, scor 6-0, 2-6 / “Este o încântare să o vezi pe Simona. Aleargă după fiecare punct, se leagă de orice minge pentru a câştiga puncte. A închis setul cu o as, ca o mare campioană”


UPDATE, scor 6-0, 2-5 / “A revenit Simona pe care o ştim cu toţii. Îmi place felul în care şi-a schimbat atitudinea. E mult mai calmă, aşa cum i-a spus Cahill la on-court coaching. Gândeşte loviturile şi nu se mai hazardează. M-ar fi frică dacă aş fi în locul Karolinei. Publicul e lângă Simona, la fel cum s-a întâmplat când România a jucat cu Cehia în Fed Cup”


UPDATE, scor 6-0, 2-3 / “A dat drumul la picioare în setul doi. Priveşte ce lovituri a avut în ultimele game-uri. Se vede că a schimbat planul după discuţia cu Cahill”


UPDATE, scor 6-0, 2-2 / “Simona ar trebui să caute în continuare unghiurile mai strânse. Pare că nu mai e în forma bună din primele două game-uri ale setului. Pliskova este mai încrezătoare şi are planul perfect de joc. A executat foarte bine toate loviturile”


UPDATE, scor 6-0, 0-2 / “Simona a început să-şi revină. Prinde din nou unghiurile şi punctează. Face exact ce i-a spus Cahill şi câştigă primele game-uri”.


UPDATE, scor 6-0 / “Pliskova joacă incredibil. Nu i-a dat nicio şansă în primul set. A avut nevoie de doar 20 de minute ca să o domine total pe Halep. Nu a fost în situaţia asta în prea multe momente în ultimul timp. Cred că ar trebuie să schimbe puţin loviturile pe slice. Cahill i-a spus să apese pe butonul de restart. Pare să fie o cursă între un bolid care ajunge la 100 de kilometri la oră în patru secunde şi o maşină care nici nu a ieşit din garaj”.


UPDATE, scor 5-0 / “Halep a obţinut doar 8 puncte după primele cinci game-uri. Adversara ei este de neoprit în acest moment”.


UPDATE, scor 4-0 / “Karolina are lovituri foarte bune. O ţine pe Simona departe şi îi împinge limitele. Pliskova vrea să termine cât mai repede meciul şi să meargă în semifinale. Pare că Halep nu poate să o oprească”.


UPDATE, scor 3-0 / “Simona are parte din nou o galerie gălăgioasă, aşa cum ne-a obişnuit la fiecare meci. Pliskova este o jucătoare eficientă şi face deja diferenţa din primele schimburi de mingi. Simona pare să nu fie încă în joc”.


Americanii de la Tennis Channel, analiză înainte de meciul Halep – Pliskova

Americanii de la Tennis Channel sunt siguri de faptul că meciul Halep – Pliskova va fi unul plin de dramatism, motivul principal fiind acela că în joc este ultimul bilet pentru semifinalele Turneului Campioanelor.

“Vom avea partea de un meci interesant, plin de momente dramatice. Vorbim de un loc în semifinalele WTA Finals până la urmă. Pliskova este odihnită, iar acest este principalul atu al ei. Simona Halep a avut parte de meciuri dificile, dar sigur vine cu spiritul ei de luptătoare la acest meci”, au prefaţat americanii duelul dintre Simona Halep şi Karolina Pliskova.

Ce spuneau americanii de la Tennis Channel la primul meci al Simonei Halep la WTA Finals 2019

Simona Halep a obţinut o singură victorie la Turneul Campioanelor de la Shenzhen, când a învins-o pe Bianca Andreescu în primul meci din Grupa Mov. Comentatorii americani de la Tennis Channel au analizat fiecare detaliu al partidei contra jucătoarei de tenis din Canada, iar în primă fază nu-i dădeau nicio şansă la victorie.

“La o oră după ce Bianca a avut minge de meci, Simona Halep s-a impus. A revenit ca o luptătoare. A dat dovadă de mult sânge rece şi a obţinut prima victorie în Grupa Violetă. Bianca are timp să se recupereze. Foarte bine jucat, Simona Halep. A rezistat ca o mare campioană. Transmite un mesaj clar pentru celelalte competitoare”, spuneau americanii la finalul meciului câştigat de Simona Halep în faţa Biancăi Andreescu.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea...
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea depune documentele în 2055. Motivul
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete