Life

Anamaria Prodan are COVID-19? A intrat în contact cu unchiul ei, depistat pozitiv! Impresarul a făcut scandal monstru la 112, ca să-şi salveze ruda! Cum a ajutat-o Gigi Becali

14.07.2020 | 22:51
Anamaria Prodan are COVID19 A intrat in contact cu unchiul ei depistat pozitiv Impresarul a facut scandal monstru la 112 ca sasi salveze ruda Cum a ajutato Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Lovitură puternică în familia Prodan! Unchiul cunoscutului impresar Anamaria Prodan, Iulian Prodan, a fost internat de urgenţă, marţi, după ce a fost depistat pozitiv la testul Covid-19.

FANATIK a aflat că Iulian Prodan, în vârstă de 90 de ani, a fost luat de urgenţă cu salvarea şi dus la Spitalul “Matei Balş” din Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Mai mult, în ultimele zile, Anamaria Prodan s-a intersectat, în repetate rânduri, cu unchiul său, în acest moment aflându-se acasă într-o stare de sănătate proastă!

Cei de pe Salvare i-au transmis unchiului Anamariei Prodan că are… insolaţie! Impresara a făcut un scandal monstru la 112 după ce a aflat că Iulian Prodan are COVID

Povestea internării lui Iulian Prodan la Spitalul de Boli Infecţioase “Matei Balş” din Bucureşti este una teribilă şi reflectă realităţile îngrozitoare medicale din România anului 2020.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat, în exclusivitate, că Iulian Prodan nu se simţea bine de câteva zile. Săptămâna trecută – vineri, mai exact – unchiul Prodancei a acuzat o stare foarte proastă şi a chemat salvarea. Personalul medical a sosit la locuinţa bătrânului fără niciun fel de echipament de protecţie, specific anti-coronavirus, i-au spus omului că are insolaţie şi i-au recomandat să ia paracetamol! Fără să-i preleveze probe pentru testul Covid-19 sau, măcar, să-l ducă la spital pentru investigaţii, ţinând cont de simptomele pe care bărbatul le avea.

Luni a urmat un nou episod din telenovela “bătaia de joc pe spinarea românilor”. Iulian Prodan s-a simţit extrem de slăbit, a venit iarăşi salvarea, iar, de această dată, i s-a transmis că e suspect de infecţie urinară. La fel, nicio discuţie despre Covid, apropiaţii nonagenarului povestind că personalul medical nu ştia cum să plece mai repede de la pacient.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a ajutat-o pe Prodanca! Un echipaj de la Imunimedica i-a efectuat testul rapid de COVID unchiului său, Iulian Prodan

Marţi dimineaţă, Iulian Prodan a făcut febră mare, a acuzat slăbiciune vizibilă, iar starea sa s-a agravat.

În disperare de cauză, Anamaria Prodan a vorbit cu Gigi Becali şi o echipă de la Imunomedica – clinica patronului FCSB – s-a deplasat de urgenţă la locuinţa bătrânului, iar testul rapid, de Covid, făcut de angajaţii lui Becali, a ieşit pozitiv.

ADVERTISEMENT

“Ana a înnebunit… Iulian este fratele mamei sale, Ionela Prodan, şi îl iubeşte la nebunie. A sunat câteva ore încontinuu la DSP, la spitale, şi nimeni nu a băgat-o în seamă. Timpul trecea, iar unchiul se simţea din ce în ce mai rău. Pur şi simplu i se închidea telefonul în nas.

Atunci, Ana a sunat la 112 şi a făcut un scandal teribil, întrebându-i pe cei de acolo dacă în halul ăsta s-a ajuns în România, să moară oamenii fără să-i pese nimănui! S-a lăsat cu ţipete, cu vorbe grele… Ana pur şi simplu şi-a ieşit din fire, ţipând că nu se poate aşa ceva! I-a ameninţat pe toţi, să vină cineva să-i ajute unchiul. Într-un final, în jurul orei 17:00, a sosit Salvarea şi l-a dus pe bătrân la Matei Balş”, povestesc apropiaţii Anamariei Prodan

Anamaria Prodan riscă infectarea cu COVID, după ce a intrat în contact cu unchiul său, Iulian Prodan, testat pozitiv cu noul coronavirus

FANATIK a încercat s-o contacteze pe Anamaria Prodan, dar telefoanele impresarei erau închise.

Apropiaţii acesteia au dezvăluit în exclusivitate, pentru FANATIK, că “Ana este speriată, e-n casă, nu se simte prea bine nici ea! Nu se gândeşte că ar avea COVID-19, dar nu-i vine să creadă ce se întâmplă în România anului 2020. Nu vrea să mai răspundă la telefoane, nu vrea să mai audă de nimeni. Îi e gândul doar la unchiul ei, nu o mai interesează fotbalul, nimic…”  

Vom reveni cu amănunte.

ADVERTISEMENT