Fotbal intern

Anamaria Prodan, aroganță maximă la adresa lui Gigi Becali. Cum și-a botezat animalul de companie

15.03.2021 | 16:52
Anamaria Prodan aroganta maxima la adresa lui Gigi Becali Cum sia botezat animalul de companie
Anamaria Prodan, aroganță maximă la adresa lui Gigi Becali. Cum și-a botezat animalul de companie
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan duce ”războiul” cu Gigi Becali într-o nouă dimensiune. Agentul FIFA a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu motanul din rasa Sphinx, pe care l-a rebotezat. Astfel, Enzo a devenit Gigi.

Anamaria Prodan și-a botezat pisica „Gigi”

Relația dintre agentul de jucători și Gigi Becali s-a rupt definitiv odată cu transferul lui Dennis Man la Parma, pe filiera vărului finanțatorului de la FCSB, Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT

Pentru că de ceva vreme subiectul a intrat în ”silenzio stampa”, Anamaria Prodan a găsit de cuviință să publice o fotografie cu motanul pe care l-a cumpărat în 2019, cu mesajul „#gigi #sphinxcat”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Relația dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali a fost una extrem de benefică de ambele părți. Agentul FIFA a transferat de-a lungul vremii mai mulți jucători de la FCSB pentru sume generoase.

ADVERTISEMENT

Problemele au apărut în momentul în care agenta i-a prezentat lui Becali oferta celor de la Parma, pentru Dennis Man. Cele 10 milioane de euro pe care Anamaria Prodan i le-a propus latifundiarului din Pipera nu a fost pe placul acestuia care, ulterior, l-a mandatat pe vărul său să se ocupe de transferul internaționalului român în Italia.

Agentul FIFA a luat foc, a declanșat un veritabil scandal mediatic ba chiar a amenințat că-l va da în judecată pe fotbalist pentru a-și recupera comisionul pe care urma să-l încaseze. În replică, Gigi Becali le-a cerut jucătorilor de la FCSB să rupă contractele de reprezentare cu Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Particularitățile rasei Sphinx

Primul lucru care ne sare în ochi atunci când întâlnim o pisică din rasa Sphinx este faptul că aceasta nu are blană. Rasa a fost botezată Sphinx, după sfinxul din Giza, gigantica statuie din Egipt care întruchipează un leu cu cap de om.

Despre pisicile din această rasă se spune că sunt extrem de afectuoase, comunicative și foarte loiale.

ADVERTISEMENT

Un exemplar costă între 500 și 2.000 de euro și necesită o îngrijire specială, tocmai din cauza lipsei părului, fiind astfel predispuse îmbolnăvirilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,95 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT