Life

Anamaria Prodan, experiență terifiantă la America Express: ”N-o să mai văd cât trăiesc așa ceva”

Experiență terifiantă pentru Anamaria Prodan la America Express. Ce a șocat-o pe impresara de fotbal în competiția de peste Ocean.
04.12.2023 | 21:24
Anamaria Prodan experienta terifianta la America Express No sa mai vad cat traiesc asa ceva
Anamaria Prodan, ”handicapul” lui Romică și Cătălin Țociu la America Express. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a avut parte de o experiență terifiantă la America Express, acolo unde este ”handicap” pentru Romică Țociu și Cătălin Țociu, după ce aceștia au trecut ca prin urechile acului de cursa pentru ultima șansă, desfășurată săptămâna trecută.

Ce experiență terifiantă a avut Anamaria Prodan la America Express

Renumita impresară de fotbal a pășit în America Express în ediția din 3 decembrie și a luat parte la probele la care au fost supuși Romică și Cătălin Țociu. Este a șaptea etapă de pe Drumul Soarelui și ultima din Ecuador, înainte de a ajunge în Argentina.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan i-a ajutat pe Romică și Cătălin Țociu la probe, dar le-a dat și mari bătăi de cap, deoarece aceștia au fost nevoiți să-i care bagajul, care era un troller. În ediția din 4 decembrie lucrurile se complică, fiindcă echipele vor trebui să-și caute cazare.

Locuințele oamenilor din Ecuador îi vor surprinde pe concurenți, deoarece vor fi unele precare și vor trebui să se mulțumească doar cu faptul că au un pat și un acoperiș deasupra capului. ”Cu siguranță vin la greu, știu ce mă așteaptă”, a comentat Anamaria Prodan atunci când a pătruns la America Express.

ADVERTISEMENT

Impresara de fotbal a avut dreptate că va da greu, căci a nimerit o cazare care nu a fost deloc pe placul său. ”N-am văzut, n-am visat și nici n-o să mai văd cât trăiesc așa ceva. Asta nu era o casă, era un loc părăsit”, a mai spus Anamaria Prodan.

”Anei i-a fost frică să deschidă și frigiderul ca să nu sară ceva de acolo. Eu cred că Ana a trăit cea mai groaznică noapte din viața ei”, a comentat și Romică Țociu după ce a văzut reținerea Anamariei Prodan.

ADVERTISEMENT

Ce echipe au mai rămas la America Express

În momentul de față, în America Express au mai rămas: Romică Țociu și fiul lui, Cătălin Țociu, Iulia Albu și partenerul ei, Mike, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Alexia și Aris Eram și Giulia Anghelescu și soțul său, Vlad Huidu.

În luna decembrie va avea loc și finala America Express. După acest sezon, producătorii nu mai doresc să continue cu America Express, ci să reia Asia Express. Motivul invocat de ei sunt pericolele legate de siguranța echipelor, care au avut nevoie permanentă de securitate.

ADVERTISEMENT

”Securitatea în acest sezon a fost la cel mai înalt nivel. Cu toate acestea, nu au putut fi prevenite jafurile. Au fost multe momente în care situațiile ar fi putut fi terifiante dacă nu ar fi existat atâta pază și protecție. A fost dificil, motiv pentru care Mona (Mona Segall, producătoare, n.r) a decis că nu vrea să mai filmeze în aceste țări și nici în America. A spus că nu vrea să mai expună nici concurenții și nici echipa la un asemenea stres. De aceea renunță la forma aceasta a proiectului. De anul viitor se va reveni la formatul Asia Express”, au spus surse din Antena 1 pentru Cancan

ADVERTISEMENT