Life

Antena 1, anunț pentru fanii America Express. Ce se va întâmpla cu emisiunea prezentată de Irina Fodor

Grila de programe a postului Antena 1 se modifică în următoarea perioadă. Ce se va întâmpla cu emisiunea America Express?
26.11.2023 | 19:02
Antena 1 anunt pentru fanii America Express Ce se va intampla cu emisiunea prezentata de Irina Fodor
Antena 1 face o schimbare în grila de programe. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie vor avea mai multe schimbări în grila de programe a postului Antena 1. Inclusiv fanii emisiunii America Express vor avea parte de o surpriză în perioada următoare.

Antena 1 a făcut modificări în grila de programe

Pentru săptămâna în care este sărbătorită Ziua Națională a României, Antena 1 a făcut câteva schimbări în grila de programe. Astfel că, de 1 decembrie 2023, televiziunea va difuza în direct parada militară, începând cu ora 10:30, la Observator, prezentat de Olivia Păunescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru.

ADVERTISEMENT

De la fața locului vor transmite Sonia Simionov, fosta concurentă de la America Express, și Cristi Popovici. De asemenea, în perioada 27 noiembrie – 3 decembrie Antena 1 va difuza ediții speciale ale unor show-uri.

Echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani este cea care va da startul cu un concurs de gătit la care vor participa mai mulți bucătari cunoscuți. Sâmbătă, telespectatorii vor putea urmări serialele Camera 609 și Lia – Soția soțului meu, iar duminică, de la 20:00, comedia Bravo, tată!.

ADVERTISEMENT

Totodată, în atenția publicului vor fi aduse și câteva filme îndrăgite. Vaiana, Frumoasa și Bestia și Regele Leu vor fi difuzate miercuri, joi și vineri de la ora 16:45.

În același timp, zilnic, de la 14:00, Antena 1 continuă difuzarea show-ului matrimonial Mireasa. Va avea loc chiar și o petrecere de logodnă, unde vor întreține atmosfera mari artiști ai României, precum: Mariana Ionescu Căpitănescu, Steliana Sima, Pepe și Andrei Ștefănescu.

ADVERTISEMENT

Când va fi difuzat show-ul prezentat de Irina Fodor

În plus, de pe 29 noiembrie și până la Crăciun, Antena 1 va desfășura campania Ajut eu. Pe de altă parte, când vine vorba despre America Express, show-ul va fi difuzat luni, marți și miercuri, dar și vineri, de 1 decembrie, de la 20.30.

Astfel, fanii emisiunii se pot bucura de o ediție în plus. Concursul nu mai are foarte mult până va ajunge la final. În lupta pentru marele premiu, în valoare de 30.000 de euro, au mai rămas numai șase echipe.

ADVERTISEMENT

Acestea sunt formate din Romică Țociu și fiul său, Cătălin, Ada Galeș și mama sa, Antoneta, Alexia și Aris Eram, Giulia și Vlad Huidu, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, Iulia Albu și iubitul său, Mike, notează cancan.ro. 

ADVERTISEMENT