Fotbal international

Anamaria Prodan îi ia apărarea lui Cristiano Ronaldo: “I-a plăcut violul”

09.10.2018 | 13:28
Anamaria Prodan ii ia apararea lui Cristiano Ronaldo Ia placut violul

Anamaria Prodan a discutat despre scandalul în care este implicat Cristiano Ronaldo şi îi ia apărarea portughezului. Starul de la Juventus Torino a fost acuzat de viol de Kathryn Mayorga, după o noapte petrecută împreună într-un hotel din Las Vegas, în urmă cu aproape zece ani de zile.

Prodanca este de partea fotbalistului care neagă orice fel de acuzaţie, spunând că totul este o încercare de a se folosi de numele său: “Știi cum e cu femeile astea care își aduc aminte după 20 de ani că au fost violate de un bărbat (n.r. râde)? I-a plăcut atunci violul și și-a adus aminte după 20 de ani, când ăsta e Ronaldo. Dacă era neica-nimeni pe stradă…”, a spus Anamaria Prodan la un post de televiziune.

Cristiano Ronaldo, apărat de Anamaria Prodan

Cristiano Ronaldo a postat un mesaj pe Twitter prin care a negat spusele tinerei care l-a acuzat de viol: “Neg ferm toate acuzaţiile care mi-au fost aduse. Violul este o crimă abominabilă care contravine tuturor lucrurilor în care eu cred. Abia aştept să-mi curăţ numele şi refuz să hrănesc circul media creat de persoanele care caută să se promoveze pe spatele meu. Cu conştiinţa curată aştept rezultatul oricărei investigaţii. Nu, nu, nu, nu, nu. Ce au spus? Fals. Ştiri false! Vor să se promoveze şi se folosesc de numele meu. E normal. Vor să fie faimoase folosindu-se de numele meu, dar aceste lucruri fac parte din viaţa mea. Totul e bine, sunt un om fericit”, a spus Cristiano Ronaldo.

Anamaria Prodan este de partea lui CR 7 în tot acest scandal care este considerat de jucător unul scornit pentru imagine.

Anamaria Prodan îi ia apărarea lui Cristiano Ronaldo după a fost acuzat de viol. Portughezl protestează după o decizie a arbitrului într-un meci al lui Juventus
Anamaria Prodan îi ia apărarea lui Cristiano Ronaldo după a fost acuzat de viol.