Sport

Anamaria Prodan şi Adrian Thiess lansează una dintre cele mai mari firme de impresariat sportiv: “La lansare va veni şi prietenul meu Ronnie O’Sullivan”

03.04.2019 | 20:33
Anamaria Prodan si Adrian Thiess lanseaza una dintre cele mai mari firme de impresariat sportiv La lansare va veni si prietenul meu Ronnie OSullivan
Anamaria Prodan şi Adrian Thiess lansează una dintre cele mai mari firme de impresariat sportiv La lansare va veni şi prietenul meu Ronnie O'Sullivan

Anamaria Prodan şi Adrian Thiess lansează una dintre cele mai ambiţioase firme de impresariat sportiv: Prodan Thiess Sport Management, anunţă gsp.ro. Pe cei doi îi leagă o prietenie de peste 20 de ani şi se vor asocia pentru un proiect care se vrea unul dintre cele mai importante din Europa pe piaţa impresariatului sportiv. 

Anamaria Prodan şi Adrian Thiess lansează un proiect ambiţios: “Suntem cei mai buni în domeniu” 

Anamaria Prodan este unul dintre cei mai în vogă impresari din fotbalul românesc, iar Adrian Thiess este omul care a adus în România printre cei mai puternici oameni ai planetei şi a organizat o mulţime de evenimente sportive. Thiess este omul care a adus Barcelona lui Messi la Bucureşti în anul 2012 pentru un meci amical cu Dinamo Bucureşti, pe Arena Naţională. S-a încheiat atunci 2-0 pentru catalani. Ultimul nume important adus de Thiess în România este Brad Parscale, şeful de campanie al preşedintelui SUA, Donald Trump, care a vizitat Palatul Parlamentului în luna februarie.

Adrian Thiess a vorbit pentru FANATIK.RO despre ambiţiosul proiect pe care l-a demarat alături de Anamaria Prodan: “Eu mă ştiu cu Reghe de 20 de ani. Este fratele meu şi Ana este surioara mea. Ce am spus? Ana este cea mai bună în domeniul ei, impresariat, eu sunt cel mai bun în domeniul meu şi am spus să ne asociem şi să facem din Prodan Thiess Sport Management una dintre cele mai importante companii de profil din regiune.

O să avem în portofoliu mulţi sportivi, unii dintre ei foarte cunoscuţi. Ana o să fie pe partea de impresariat sportiv, eu o să îmi aduc aportul la nivel evenimente, de comunicare cu cluburile importante ale Europei, cu scouteri. Totuşi, am adus Barcelona lui Messi la Bucureşti. Noi gândim totul la un nivel foarte mare, birouri la Londra, un proiect care vizează tot continentul european. Noi nu mai avem nimic de demonstrat. Nici Anamaria Prodan şi nici eu. Noi nu facem asta ca să demonstrăm ceva pentru că nu mai avem ce. Faptele contează”, a spus Thiess pentru FANATIK.

Adrian Thiess, alături de Cosmin Hodor şi Ion Tiriac
Adrian Thiess, alături de Cosmin Hodor şi Ion Tiriac

Ronnie O’Sullivan vine la lansarea evenimentului

Omul de afaceri a declarat că sunt şanse ca la această lansare să participe şi Ronnie O’Sullivan, numărul 1 mondial la snooker şi unul dintre cel mai celebru jucător din toate timpurile: “Peste câteva zile mă gândesc să avem şi o mică ceremonie de lansare la care s-ar putea să participe şi Ronnie O’Sullivan. Mi-a dat mesaj că ar vrea să vină la ziua mea, acum, la început de aprilie şi cred că tot atunci vom face lansarea acestui eveniment”, a completat Thiess pentru FANATIK.

Anamaria Prodan şi Adrian Thiess lansează una dintre cele mai mari firme de impresariat sportiv Este un proiect care vizează tot continentul european
Adrian Thiess, alături de Ronnie O’Sullivan

Adrian Thiess este omul care l-a adus pentru prima dată în România pe Ronnie O’Sullivan, în noiembrie 2015 la un meci demonstrativ cu Stuart Bingham, campionul mondial al vremii. De atunci, Thiess a organizat în România mai multe turnee de snooker, printre care şi primul turneu oficial din România desfăşurat sub egida World Snooker: Mastersul European din 2016.