Vedeta a spus adevărul despre stilul său de viață, cunoscându-se deja faptul că din mai 1990 nu a mai consumat niciun fel de carne, în afară de pește și asta extrem de rar.
Cântăreața nu a luat această decizie radicală pentru a arăta cât mai bine, ci pentru că pur și simplu este genul de persoană care nu agreează carnea în general.
Așa a ajuns să-i spună bucătarului să nu-i mai pună deloc în farfurie, Anca Țurcașiu stând foarte bine la capitolul analize. Solista spune că nu are niciun fel de problemă medicală.
„N-am fost o carnivoră de fel. Nu a avut legătură cu a fi mai sănătoasă sau a arăta într-un fel. Este un mod de viață această alimentație, dar eu nu dau sfaturi nimănui.
Fiecare are anumite pofte, anumite plăceri. Mănânc din când în când pește. Mi-am dat seama că nu-mi place carnea și am renunțat la ea.
Mâncam doar ce puteam alege de pe masă fără carne, pentru că nu-mi plăcea. Ulterior s-a dovedit că analizele mele erau foarte bune și am mers pe drumul ăsta și mă simt foarte bine.
Aș vrea să dau timpul înapoi, să mănânc carne dimineața, la prânz și seara și să văd care-i diferența. Este imposibil”, a mărturisit Anca Țurcașiu într-o emisiune TV, notează spectacola.ro.
În aceeași notă, Anca Țurcașiu a mai precizat că a scos din alimentația sa cașcavalul și telemeaua. De asemenea, artista a eliminat complet grăsimile și are grijă să consume o singură masă pe zi.
Este vorba de o salată bogată, foarte consistentă, în toate pune toate ingredientele care îi plac, printre care se numără legume, semințe sau ton.
În timpul zilei cântăreața are grijă să se hidrateze și să consume suficiente gustări și fructe, fără să fie vorba de alimente dulci, sărate, grase sau prăjite.
În felul acesta Anca Țurcașiu reușește să fie trasă prin inel și să aibă un trup fără cusur, invidiat chiar și de tinerele de 20 de ani.