News

Anchetatorii, căutări în lanul de floarea soarelui! Ce speră să găsească. FOTO

03.08.2019 | 18:25
Anchetatorii cautari in lanul de floarea soarelui Ce spera sa gaseasca FOTO

Anchetatorii care caută dovezi în cazul de la Caracal au ajuns să facă căutări într-un lan de floarea soarelui de la marginea orașului. Gheorghe Dincă ar fi declarat că a aruncat telefonul Mihaelei Luizei Melencu acolo.

Anchetatorii fac căutări într-un lan de floarea soarelui

Cazul crimelor de la Caracal a fost preluat de DIICOT București, iar anchetatorii au reluat de la zero perchezițiile de la casa lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii au scos la iveală mai multe indicii, iar criminalul celor două adolescente le-a spus criminaliștilor unde a aruncat telefonul Alexandrei Măceșanu. Inițial, anchetatorii nu l-au crezut, dar vineri, 2 august au mers într-un parc din Caracal unde au găsit telefonul adolescentei de 15 ani.

În aceste momente anchetatorii caută cu un detector de metale într-un lan de floarea-soarelui telefonul primei fete dipărute, Mihaela Luiza Melencu. De asemenea, anchetatorii scormonesc pământul în căutarea probei care îl va incrimina pe Gheorghe Dincă. Suspectul din Caracal a recunoscut că a ucis-o pe Luiza, dar a declarat că adolescenta de 18 ani a venit de bunăvoie cu el acasă.

anchetatorii cauta telefonul Luizei intr-un lan de floarea soarelui
Anchetatorii merg pe o altă pistă și caută telefonul Luizei într-un lan de floarea soarelui. Sursa foto: captură romaniatv

Familia Luizei Melencu, scandal la poarta casei lui Dincă

Mama și bunicii Luizei Melencu au ajuns în urmă cu câteva ore la poarta casei lui Gheorghe Dincă din Caracal. Familia îndurerată a încercat că intre cu forța în curtea criminalului pentru a-și face dreptate. Profilul genetic al adolescentei de 18 ani nu a fost trimis la INML așa că nimeni nu știe în momentul de față dacă informațiile pe care le furnizează Gheorghe Dincă anchetatorilor sunt adevărate. Ancheta este în desfășurare și se pare că Dincă le-a mai oferit anchetatorilor informații noi despre cele două crime dacă este să ne luăm după pista pe care o urmează acum.

Mama Luizei a leșinat în fața curții criminalului, în timp ce bunicul fetei a țipat din toate puterile că i-a fost omorâtă ”zâna”. ”Rușine să vă fie, criminalilor! Cine îmi mai dă mie zâna?”, strigă bunicul Luizei din toate puterile. „Intru și eu să-l dau cu capul de ciment fără să vreau.”, a mai spus bunicul Luizei vizibil devastat.