Life

Obiceiul pe care îl are Andra înaintea fiecărui concert: ”Mă ajută, mai ales dacă am emoţii”

Andra (35 de ani) are un ritual înainte de a urca pe scenă. Soția prezentatorului Cătălin Măruță a dezvăluit care este obiceiul care o ajută să scape de emoții.
18.02.2022 | 12:03
Obiceiul pe care il are Andra inaintea fiecarui concert Ma ajuta mai ales daca am emotii
Andra, ritual înainte de a urca pe scenă. Are legătură cu o amintire din copilărie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața are o carieră începută în copilărie și un număr impresionant de spectacole, dar cu toate acestea are emoții atunci când ajunge în fața celor care o apreciază.

Vedeta și jurata emisiunii „Românii au talent” are un obicei la care nu renunță înaintea unui concert și care o ajută enorm. Totul are legătură cu o amintire din copilărie.

ADVERTISEMENT

Spirituală încă de mică, Andra are o legătură foarte strânsă cu credința, de aceea liniștea și-o găsește atunci când rostește o rugăciune.

Andra, ritual înainte de a urca pe scenă. Are legătură cu o amintire din copilărie

Andra se bazează foarte mult pe religia ortodoxă în care a fost botezată de părinții săi, motiv pentru care îi este de un real ajutor când are emoții și trebuie să urce pe scenă.

ADVERTISEMENT

„Să spun o rugăciune în gând nu vine dintr-o teamă, ci este o activitate care îmi reconectează mintea cu corpul, ceea ce mă ajută, mai ales dacă am emoţii.

Mă ajută amintirea senzaţiei de relaxare pe care o aveam atunci când spuneam rugăciunea aceasta în copilărie, înainte de culcare, lângă mama mea. 

ADVERTISEMENT

Sunt momente în care emoţiile mă împietresc, nu îmi mai găsesc cuvintele, pot doar să îmi şterg lacrimile. Îmi vin în minte mai multe astfel de momente, majoritatea legate de copiii mei.

Când am aflat că sunt însărcinată cu fiecare dintre ei sau când i-am ţinut prima dată în braţe pe David şi pe Eva”, a mărturisit artista pentru okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

Andra, legătură strânsă cu spiritualitatea și religia

În urmă cu ani buni soția lui Cătălin Măruță dezvăluia că este botezată în religia ortodoxă, în timp ce frații săi mai mari sunt catolici, vedeta explicând cum s-a ajuns la această situație.

Părinții cântăreței, catolici, nu erau căsătoriți în perioada în care au venit pe lume primii doi copii ai familiei, de aici și religia pe care o au aceștia. Ulterior, după nuntă au trecut la religia ortodoxă.

Andra și partenerul de viață au o relație specială cu Părintele Cristian, care este și duhovnicul lor. Preotul este cel care le aduce mereu liniștea dorită prin sfaturile pe care le oferă.

Mai mult decât atât, părintele este cel care i-a botezat pe copiii celor doi soți, David și Eva, cât și o parte din finii vedetelor de la Pro TV.

ADVERTISEMENT