Life

Cum își împart banii Andra și Cătălin Măruță. Cântăreața a dat din casă: „Nu suntem excentrici”

Andra și Cătălin Măruță sunt o adevărată fabrică de bani. Ea câștigă bine din muzică, reclame și proiectele tv, iar el e unul din prezentatorii de bază de la PRO. Cum se înțeleg când vine vorba de împărțirea banilor?
17.02.2022 | 11:44
Cum isi impart banii Andra si Catalin Maruta Cantareata a dat din casa Nu suntem excentrici
ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cuplurile mondene cu cea mai mare priză la public. Iar această priză se traduce, în cazul lor, în zeci de mii de euro produși lunar.

Nu doar muzica i-a adus sume fabuloase Andrei, ci și aparițiile sale în câtevav spoturi publicitare plus rolul de jurată de la „Românii au talent”. Și Măruță a știut să se reinventeze de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la PRO TV este destul de prezent și pe rețelele de socializare. Pe Youtube, acesta realizează podcasturi săptămânale, de unde mai vin niște bani în plus în bugetul familiei.

Cum își împart banii Andra și Cătălin Măruță

Chiar dacă amândoi câștigă foarte bine, ba chiar și cei doi copii cu vlogurile lor, aceștia au aceeași viață pe care au avut-o și înainte să se îmbogățească. Andra a vorbit despre cum se împart banii în familia Măruță și care sunt lucrurile de care țin cont cei doi în gestionarea bugetului.

ADVERTISEMENT

„Când este vorba de bugetul familiei, suntem amândoi responsabili și nu suntem cheltuitori. Avem fiecare slăbiciunile noastre, dar nu facem excese. 

Ne încadrăm fără să ne chinuim în bugetul pe care ni-l propunem. Ca orice familie, cheltuim pe utilități și mâncare, dar, în rest, nu suntem excentrici. 

ADVERTISEMENT

Iar ceea ce ține de ținutele de scenă sau pentru filmări este o altă discuție. Nu ține de cheltuielile de familie, ci deja de management artistic”, a declarat Andra Măruță pentru OK Magazine.

Vedeta, uimită de replicile pe care le dă fiica ei, Eva. Ce i-a spus de curând tatălui ei

Vedeta a vorbit și despre succesul pe care fiica ei, Eva, îl are în mediul online. Despre fata ei a spus că are o personalitate puternică și că până și ea, care o cunoaște foarte bine, este extrem de uimită de maturitatea cu care răspunde de multe ori atunci când poartă discuții cu părinții.

ADVERTISEMENT

„De multe ori, spune lucruri ca un om mare. Recent, când a întrerupt-o Cătălin, pentru că încerca să justifice ea un gest, a spus: Vei regreta la bătrânețe că nu m-ai lăsat să vorbesc.

Îți vei aduce aminte că nu ai lăsat-o pe fiica ta să vorbească. Îți dai seama că ne-am abținut cu greu să nu râdem”, a mai spus Andra, destul de amuzată, pentru aceeași revistă.

 

ADVERTISEMENT