Sport

Andrei Cordea l-a cucerit pe Gigi Becali după debutul la FCSB, iar acum îl va impresiona și mai tare. Ce tatuaj și-a făcut fotbalistul. Foto

Mijlocașul Andrei Cordea l-a impresionat pe Gigi Becali la debutul în tricoul lui FCSB. Ultimul gest al fotbalistului va fi la fel de apreciat de patronul roș-albaștrilor.
17.07.2021 | 11:16
Andrei Cordea la cucerit pe Gigi Becali dupa debutul la FCSB iar acum il va impresiona si mai tare Ce tatuaj sia facut fotbalistul Foto
ADVERTISEMENT

În vârstă de 22 de ani, Andrei Cordea a fost primul fotbalist transferat de Gigi Becali în această vară. Mijlocaș de profil ofensiv, Cordea a fost folosit, în meciurile test, preponderent în defensivă.

La primul meci oficial în tricoul roș-albastru, fotbalistul a avut o evoluție care l-a încântat pe finanțator. Apoi și-a prezentat noul tatuaj inspirat din teme biblice.

ADVERTISEMENT

Lăudat de patron, Cordea și-a tatuat un înger pe braț

Andrei Cordea a jucat din primul minut, până la ultimul fluier al partidei de la Botoșani, încheiată 0-0, din prima etapă a noului sezon al Ligii 1.

Deși roș-albaștrii nu au câștigat meciul cu FC Botoșani, patronul Gigi Becali a lăudat evoluția echipei sale și, în mod special pe cea a lui Cordea. La finalul partidei Becali a făcut o promisiune.

ADVERTISEMENT

”Cordea e fotbalist adevărat. Cordea o să poată juca orice post. Cordea, asta vă spun eu, nu că-l schimb eu sau nu, nu va mai lipsi niciodată din primul 11”, a spus Gigi Becali, la Digisport.

Andrei Cordea a fost unul dintre cei mai buni oameni de la FCSB la Botoşani. Atacantul venit de la Academica Clinceni a fost foarte activ, a reuşit să scape în câteva faze de adversari prin driblinguri, a dat câteva centrări foarte bune și a avut per ansamblu o evoluție sigură și curajoasă.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul s-a lăudat recent, pe paginile de socializare cu ultimul tatuaj pe care și l-a făcut. Un înger înaripat ridicând deasupra capului o cruce uriașă.

Cordea, anunțat titular și cu Șahtior Karagandy

FCSB va intra săptămâna viitoare în focurile cupelor europene, iar Gigi Becali nu concepe ca echipa sa să nu ajungă în grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” vor întâlni formația Şahtior Karagandy din Kazahstan în turul doi preliminar, meciul tur fiind la Bucureşti, pe 22 iulie, de la ora 21:30, urmând ca returul să aibă loc o săptămână mai târziu, de la 19:00.

Mulțumit de atitudinea noului său fotbalist, Gigi Becali a întărit încă o dată ideea că Andrei Cordea va fi titular și la debutul lui FCSB în noua ediție a cupelor europene.

”Eu cred că Cordea poate să fie atacant. El poate să joace orice post, e prea bun și prea puternic. Echipa o să înceapă cu el de acum. A venit omul și îți dai seama că nu poți să-l scoți din echipă. S-a văzut cine e Cordea. Îmi era teamă că nu face față presiunii, dar m-a impresionat”, a punctat Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 1,32 este cota pentru „total goluri: 2-5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT