Sport

Ce șanse are FCSB să ajungă în grupele Conference League: ”Se vede că avem valoare”

FCSB va intra săptămâna viitoare în focurile cupelor europene, iar Gigi Becali nu concepe ca echipa sa să nu ajungă în grupele Conference League.
16.07.2021 | 12:27
Ce sanse are FCSB sa ajunga in grupele Conference League Se vede ca avem valoare
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” vor întâlni formația Şahtior Karagandy din Kazahstan în turul doi preliminar, meciul tur fiind la Bucureşti, pe 22 iulie, de la ora 21:30, urmând ca returul să aibă loc o săptămână mai târziu, de la 19:00.

În opinia lui MM Stoica, cel mai greu lucru în această ”dublă” este deplasarea în Kazahstan. Nu atât din cauza adversarului, cât a distanţei şi a oboselii care se va acumula, plus că nici costurile nu sunt de ignorat.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu concepe ca FCSB să nu ajungă în grupele Conference League

Gigi Becali este convins că FCSB nu va avea probleme cu Şahtior Karagandy și consideră că doar printr-un mare ghinion FCSB nu va ajunge în faza grupelor Conference League: ”95% avem șanse să ajungem în grupele Conference League, 5% poate să fie ghinion. Se vede că avem valoare, dar trebuie să pasăm mai mult, să avem posesie”.

Finanțatorul ”roș-albaștrilor” a trecut peste eroarea comisă de arbitrul Sebastian Colțescu în meciul de la Botoșani, atunci cînd nu a acordat un penalty pentru FCSB la un fault asupra lui Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT

”E clar, am avut penalty în minutul 3, dar îi dăm credit lui Colțescu. A fost un arbitraj corect. Nu mă supăr când arbitrii mai greșesc, eu mă supăr când faci cum face Kovacs. Toată viața îl țin minte pe Kovacs cu acel meci cu CFR.

Îl întreb pe Kovacs: ‘De ce nu greșești tu la meciurile internaționale așa cum o faci cu FCSB?’ Nu vreau să vorbesc de arbitraj că e începutul, a fost o mică greșeală”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

ADVERTISEMENT

Prima victimă a lui Gigi Becali în noul sezon

Chiar dacă s-a arătat încântat de jocul echipei sale în partida încheiată la egalitate cu FC Botoșani, latifundiarul din Pipera nu a putut să treacă peste evoluția slabă a unor jucători și a anunțat că atacantul ceh Zdenek Ondrasek nu va mai juca la FCSB.

”Nu pot să fiu nemulțumit de joc, așa aș vrea să fie toate meciurile, să jucăm doar la poarta adversă, dar să dăm gol, nu bară. Sunt mulțumit de cum s-a disputat tot jocul, dar sunt nemulțumit de anumiți jucător care m-au dezamăgit și nu știu dacă vor mai juca.

ADVERTISEMENT

Sunt dezamăgit de Oaidă. Dă bă gol de acolo, nu da în bară. Nu ai cum să ratezi de acolo cu poarta goală. Nu mai vreau să-i critic pe oameni, dar Ondrasek nu e ce căutăm noi. Nu poate face față la noi, o să vedem cu cine jucăm atacant”, a spus patronul vicecampioanei României.

Cordea, titular de drept la FCSB

Remarcații lui Gigi Becali după primul meci din noul sezon sunt nou venitul Andrei Cordea și căpitanul Florin Tănase, despre acesta din urmă afirmând că nu mai este de vânzare.

”Eu cred că Cordea poate să fie atacant. El poate să joace orice post, e prea bun și prea puternic. Echipa o să începaă cu el de acum. A venit omul și îți dai seama că nu poți să-l scoți din echipă. S-a văzut cine e Cordea. Îmi era teamă că nu face presiunii, dar m-a impresionat. Mă duc la echipă să le spun că vreau posesie că au calitate.

Dacă pleacă Tănase suntem vai de capul nostru. El ține toată echipa. Nu mai pleacă Tănase la ora asta. Avem nevoie de un dirijor, el e dirijor acolo. Nu știu ce se întâmplă cu Radunovic, el era mai bun când era la Giurgiu. Ianis Stoica o să-l vedem și pe el. Nu mă mai interesează pe mine de CFR Cluj, avem echipă prea puternică”, a încheiat Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 1,32 este cota pentru „total goluri: 2-5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT