Sport

Andrei Ivan, așa cum nu-l știe nimeni. Cum ar celebra un eventual gol cu Germania sau Armenia și cine este selecționerul preferat. Video

Revenit în circuitul echipei naționale după o pauză de doi ani, Andrei Ivan a marcat un gol pentru România în acest an. Speră să marcheze și cu Germania sau Armenia.
04.10.2021 | 19:19
Andrei Ivan asa cum nul stie nimeni Cum ar celebra un eventual gol cu Germania sau Armenia si cine este selectionerul preferat Video
ADVERTISEMENT

România reintră la sfârșitul acestei săptămâni în cursa de calificare la Cupa Mondială de anul viitor, iar unul dintre fotbaliștii de la care suporterii așteaptă gol, sau goluri, este Adrian Ivan.

Atacantul oltean a mărturisit că și-ar dori să înscrie împotriva Germaniei sau a Armenia pentru a celebra în maniera proprie reușita. La nevoie chiar de două ori.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan a driblat întrebările și s-a pus bine cu fanii naționalei și cu selecționerul Mirel Rădoi

Andrei Ivan nu este un marcator pur sânge cum se spune, dar este genul de atacant extrem de util echipei. Demarcările inteligente, pasele și disponibilitatea la efort sunt atuurile fotbalistului de 24 de ani.

Deși extrem de tânăr, Ivan are deja vechime la lotul național. A disputat primul meci sub ”tricolor” tocmai în 2015, contra Italiei, și a lucrat cu patru selecționeri.

ADVERTISEMENT

Întrebat care ar fi opțiunea lui dacă unul dintre Anghel Iordănescu, Christoph Daum, Cosmin Contra și Mirel Rădoi l-ar invita într-o vacanță, atacantul a răspuns fără să ezite: ”Mirel Rădoi”.

Ca să fie și mai convingător, Andrei Ivan i-a promis selecționerului că va face celebrul salt peste cap dacă va marca cu Germania sau Armenia.

ADVERTISEMENT

Și nu odată. La nevoie va repeta celebrarea reușitei de două ori dacă într-o primă fază eventualul gol ar fi analizat de VAR și confirmat ulterior.

Un-doi la microfon cu Andrei Ivan

Până la duelurile cu Germania, respectiv Armenia, programate pe 8 octombrie, la Hamburg și pe 11 octombrie la București, Andrei Ivan s-a amuzat răspunzând pentru FRF TV unor întrebări, pe alocuri mai puțin discrete.

ADVERTISEMENT

Astfel, fotbalistul a mărturisit că a plâns de bucurie când a ridicat deasupra capului trofeul Cupei României, cucerit de Universitatea Craiova în această vară.

Dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi îl preferă pe portughez, căruia îi anticipează un final de carieră perfect la Manchester United, ceea ce nu poate spune despre sfârșitul carierei starul argentinian de la PSG.

Chestionat cu privire la defectele și calitățile finanțatorului Universității Craiova, Mihai Rotaru, fotbalistul a ezitat câteva momente apoi a răspuns amuzat: ”N-are nici un defect. Are foarte multe calități”.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,41 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la meciul Germania – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT