Fotbal intern

Andrei Miron, transfer de la FCSB în Rusia? „Săptămâna viitoare e întâlnirea decisivă cu președintele!” Exclusiv

26.04.2020 | 11:29
Andrei Miron transfer de la FCSB in Rusia Saptamana viitoare e intalnirea decisiva cu presedintele Exclusiv
Andrei George Miron se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre FCSB si Chindia Targoviste, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata 22 februarie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Andrei Miron, jucătorul celor de la FCSB, a devenit interesant pentru rușii de la Ural Ekaterinburg care insistă pentru un transfer al stoperului venit de la FC Botoșani.

Gigi Becali a confirmat pentru FANATIK această posibilă mutare, care se poate realiza zilele următoare, cum anunță impresarul jucătorului, Florin Vulturar.

ADVERTISEMENT

Andrei Miron, transfer de la FCSB în Rusia? „Săptămâna viitoare e întâlnirea decisivă cu președintele!”

Andrei Miron a jucat doar două meciuri pentru FCSB de la transferul în luna februarie de la FC Botoșani și are deja oferte de transfer. Dezvăluirea făcută de Gigi Becali pentru FANATIKanume oferta primită din Rusia, se poate concretiza săptămâna următoare.

O spune Florin Vulturar, impresarul fotbalistului, și cel care a contribuit decisiv la aducerea sa la formația lui Gigi Becali. Becali și Vulturar au făcut multe transferuri pe axa Botoșani – FCSB.

ADVERTISEMENT

Voi ști mai multe detalii săptămâna viitoare când partenerul meu din Rusia va avea o discuție decisivă cu președintele referitor la transferul lui Miron. Atunci vedem exact unde suntem și dacă putem închide transferul.

Într-adevăr, în această perioadă e destul de greu din cauza acestor restricții. Ceea ce știu sigur este că echipa din Rusia îl dorește foarte mult pe Miron de când juca la Botoșani. Eu sper să ajungem la un consens și să fie bine pentru toată lumea”, a spus Vulturar pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că e dispus să-i dea drumul lui Miron în Rusia pentru 600.000 de euro

Poate părea surprinzător că un jucător venit acum două luni poate pleca deja de la FCSB, dar Gigi Becali este hotărât să valorifice orice jucător. Și nu este vorba doar despre cei pe care speră să ia bani mulți, categoria Man, Coman, Moruțan.

Patronul roș-albaștrilor i-a stabilit deja prețul lui Andrei Miron, lucru dezvăluit într-o declarație pentru site-ul nostru. „A venit o ofertă pentru Miron de la o echipă din Rusia, iar eu le-am cerut 600.000 de euro. Dacă vor să-l ia, să dea banii și e al lor. O să aduc alt fundaș dacă pleacă Miron”, a declarat Becali.

ADVERTISEMENT

Indiferent ce se va întâmpla cu oferta rușilor pentru Miron, șeful de la FCSB va aduce cel puțin încă un fundaș central. Asta în condițiile în care pe Bogdan Planic probabil nu se va mai baza, iar stoper de meserie, în afara lui Miron, mai este doar Iulian Cristea.

  • 2 partide a jucat Andrei Miron pentru FCSB de la venirea de la Botoșani, reușind un gol contra celor de la Chindia Târgoviște
  • 26 de ani va împlini pe 28 mai stoperul născut la Galați, care a jucat doar în Moldova până la transferul la FCSB
ADVERTISEMENT