Sport

Andrei Nicolescu regretă că Dinamo a evitat-o pe FCSB în Cupa României Betano: „Ar fi fost interesant”

FCSB și Dinamo fac parte din grupa C a Cupei României Betano, însă cele două rivale nu vor juca una împotriva celeilalte. Cum a reacționat Andrei Nicolescu.
06.09.2023 | 17:04
Andrei Nicolescu regreta ca Dinamo a evitato pe FCSB in Cupa Romaniei Betano Ar fi fost interesant
Andrei Nicolescu a oferit prima reacție după ce Dinamo și-a aflat adversarele din grupele Cupei României Betano. Foto: inquamphotos.com
ADVERTISEMENT

FCSB și Dinamo au picat în grupa C a Cupei României Betano, însă în urma algoritmului competiției, cele două rivale nu vor juca una împotriva celeilalte în această fază a competiției. După tragerea la sorți, Andrei Nicolescu a declarat că Dinamo se poate califica în fazele eliminatorii.

FCSB și Dinamo, colege de grupă în Cupa României Betano

Casa Fotbalului a găzduit miercuri, 6 septembrie, tragerea la sorți a fazei grupelor Cupei României Betano, sezonul 2023-2024. Din grupa C, pe lângă FCSB și Dinamo, mai fac parte FC U Craiova 1948, Oțelul Galați, SCM Zalău și FC Bihor Oradea.

ADVERTISEMENT

Fiecare grupă este compusă din 6 echipe, însă nu toate vor evolua una împotriva celeilalte. Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a recunoscut că modalitatea în care sunt stabilite meciurile i-a dat bătăi de cap.

„Am stat un pic să calculez pentru că nu mi-am dat seama din prima cu cine o să jucăm. Am înțeles că o să jucăm prima oară cu echipa cu care vom juca în etapa următoare (n.r. FC U Craiova 1948).

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu, despre FCSB – Dinamo în Cupa României Betano: „Ar fi fost un meci interesant”

După care mergem la Bihor și Oțelul. E o grupă în care putem să facem puncte și să mergem mai departe. (n.r. FCSB – Dinamo) Ar fi fost un meci interesant, stârnește rivalități, dar asta e.

Pare o grupă echilibrată. Oricine va fi în vârf de formă în perioada cu meciurile și cine va știi să abordeze și campionatul, și Cupa cred că are șanse foarte bune din toate cele trei echipe care sunt în Liga 1 acum”, a declarat Andrei Nicolescu.

ADVERTISEMENT

Primele două echipe din fiecare grupă se califică în sferturile de finală ale Cupei României Betano. Câștigătoarele de grupă vor evolua în sferturi pe teren propriu.

Andrei Nicolescu, impresii despre noul format al Cupei României Betano: „E un pic ciudat”

Începând din sezonul trecut, Federația Română de Fotbal a implementat un nou format în Cupa României Betano din dorința de a atrage mai mult interes. Andrei Nicolescu consideră că noul format este ciudat, dar interesant.

ADVERTISEMENT

„Anul trecut mi s-a părut foarte interesant. Mi se pare că nu mai depind doar de meciurile personale. E un pic ciudat pentru că poți să ai un meci mai prost și poți să pierzi toate șansele să mergi mai departe.

Dar e un format interesant pentru că dă șanse tuturor celor șase echipe. Pentru noi, calificarea în sferturi e un obiectiv. Dacă vom putea mai mult, va fi un bonus și vom lupta în continuare”, a mai spus Andrei Nicolescu.

Andrei Nicolescu, prima reacție după ce FCSB și Dinamo au picat în aceeași grupă a Cupei României


  • 100.00 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul “câștigător” în favoarea celor de la Dinamo

ADVERTISEMENT