Sporturi

Andrei Pavel o atenţionează pe Simona Halep în privinţa antrenorului: “Eu am încercat fără şi a fost destul de greu”

06.12.2018 | 20:15
Andrei Pavel o atentioneaza pe Simona Halep in privinta antrenorului Eu am incercat fara si a fost destul de greu

Andrei Pavel o atenţionează pe Simona Halep în privinţa antrenorului. Darren Cahill a luat de curând decizia de a pune capăt colaborării cu fosta lui elevă, Simona Halep, şi de a se concentra pe viaţa de familie pentru un an, timp în care va sta departe de terenul de tenis. Nu în totalitate, pentru că australianul va continua să comenteze meciurile pentru ESPN.

Simona a anunţat şi ea că nu se grăbeşte să-i găsească înlocuitor tehnicianului de la Antipozi şi că va începe noul sezon fără un antrenor pe bancă. Totuşi, fostul ei tehnician, Andrei Pavel, care a pregătit-o pentru o scurtă perioadă pe constănţeancă, o sfătuieşte să-şi angajeze cât mai repede un antrenor. “E decizia ei, dar nu cred că o să stea foarte mult. Sigur că a acumulat experienţă, dar e decizia ei, încă o dată. Cred că îi trebuie un antrenor, poate încă n-a găsit ceea ce a vrut, însă e greu singur. Eu am făcut-o o perioadă şi a fost destul de greu. Îţi trebuie un antrenor”, a declarat Pavel.

Fostul tehnician al Simonei Halep o previne pe fosta lui elevă

Actualul antrenor al lui Marius Copil admite totuşi că toate deciziile luate până acum de Simona Halep au fost inspirate şi au ajutat-o să progreseze, atât pe teren, cât şi în afara lui. “Ea a luat tot timpul decizii incredibile, aşa a ajuns numărul 1, deci am încredere în deciziile ei”, a mai declarat Pavel.

Chiar şi aşa, Andrei Pavel a evitat să discute cu presa despre o revenire în echipa liderului mondial din WTA, mai ales că acum este cu totul concentrat pe cariera arădeanului Marius Copil. “Zvonuri, n-am nicio legătură cu asta. Eu sunt cu Marius Copil, noi am început din vară, de la Cincinnati, înainte de US Open, şi vom lucra împreună şi anul care vine. De acolo nu s-a schimbat absolut nimic”, a spus Andrei Pavel.

Tags: