Sport

Andrei Preda continuă la FCU. “Nu voi pleca de la echipă!”

08.07.2018 | 14:49
Andrei Preda continua la FCU Nu voi pleca de la echipa

Andrei Preda continuă la FCU. Unul dintre cei mai iubiţi jucători din echipa Craiovei, datorită loialităţii sale pentru culorile alb-albaştrilor, nu va pleca de la FC U Craiova 1948 în această vară şi nici nu va ocupa funcţia de director sportiv aşa cum s-a vehiculat.

Andrei Preda, poreclit “Gogoaşă”este unul dintre cei mai sufletişti fotbalişti din lotul lui F U Craiova 1948, iar după ultima partidă a sezonului câştigată deFCU, scor 5-0, în finala Cupei României pe faza Dolj cu Jiul Podari, s-a vehiculat în Bănie că portarul de 29 va părăsi echipa. Însă FANATIK.RO a aflat că lucrurile nu stau aşa, iar acesta ne-a confirmat informaţiile respective. Preda a dat asigurări că va rămâne în cadrul lotului, ba mai mult se va ocupa de acum şi de pregătirea portarilor.

Andrei Preda continuă la FCU. “Nu voi pleca de la echipă!”

Andrei Preda, 29 de ani, ne-a vorbit despre planurile sale de viitor. “Iubesc culorile alb-albastre până voi muri. După ultimul meci al sezonului au existat tot felul de discuţii că eu nu o să mai fac parte din cadrul lotului, dar nu este nimic adevărat. Voi face parte în continuare din echipă. Mă voi ocupa de pregătirea portarilor. Vor fi aduşi la FCU şi juniori pentru că aşa este regulamentul în Liga 3, dar sunt sigur că vom promova în Liga 2. Aştept Peluza Sud 97 să vină şi din sezonul următor alături de noi aşa cum suporterii noştri au făcut-o în Liga 4. Peluza Sud 97 este cea mai frumoasă galerie din ţară şi veţi vedea că din Liga 3 fanii noştri vor fi prezenţi la meciuri din ce în ce mai mulţi”, a spus Preda.

FCU Craiova 1948 a promovat în această vară în Liga 3 după ce a câştigat toate partidele din Liga 4. Însă alb-albaştrii nu au mai dat barajul pentru promovare cu Gloria Corneşti, deoarece echipa din Dâmboviţa nu a avut Certificatul de Identitate Sportivă.

Andrei Preda continuă la FCU! Andrei Preda a prezentat fanilior trofeele câştigate în Liga
Andrei Preda continuă la FCU! “Gogoaşă!” a prezentat fanilor trofeele câştigate în Liga 4
Tags: