Fotbal intern

Andrei Radu, gol de senzație cu Astra Giurgiu în ultimul minut! Fundașul duce Dinamo în prelungiri cu prima reușită a sezonului. Video

11.05.2021 | 22:28
Andrei Radu gol de senzatie cu Astra Giurgiu in ultimul minut Fundasul duce Dinamo in prelungiri cu prima reusita a sezonului Video
Andrei Radu, gol de senzatie cu Astra Giurgiu în ultimul minut! Fundasul duce Dinamo in prelungiri cu prima reusita a sezonului
ADVERTISEMENT

Andrei Radu a reușit un gol de poveste în minutul 89 al partidei cu Astra Giurgiu, iar fundașul stânga oferă „câinilor” o șansă nesperată în prelungiri la finala Cupei României.

Final dramatic în returul semifinalei dintre Dinamo și Astra Giurgiu, după ce alb-roșii au reușit să marcheze în ultimele momente ale meciului, iar calificarea se decide în prelungiri.

ADVERTISEMENT

Andrei Radu a reușit un gol excepțional, după ce a încercat să centreze, dar a trimis balonul pe colțul lung al porții, care l-au suprins pe Popa, iar mingea a intrat în plasă după ce a lovit bara din stânga: VIDEO AICI.

Andrei Radu a marcat golul vieții în meciul dintre Dinamo și Astra Giurgiu

Jucătorul de 24 de ani va ține minte cu siguranță această partidă din semifinalele Cupei României, după ce a marcat un gol foarte important pentru echipa sa, care de pe locul 15 în clasament are posibilitatea să joace cu un trofeu pe masă dacă se va califica în prelungiri.

ADVERTISEMENT

Dinamoviștii au marcat goluri fabuloase în acest sezon, iar Andrei Radu se alătură în acest top al execuțiilor spectaculoase lui Paul Anton, Borja Valle și Juan Camara.

Semifinalele din Cupa României dintre Dinamo și Astra Giurgiu au avut mereu parte de dramatism, ultima oară când cele două s-au întâlnit Dinamo a reușit calificarea tot în prelungiri, la ultima fază a meciului.

ADVERTISEMENT

Inspirația lui Dusan Uhrin face diferența: L-a introdus pe Andrei Radu în minutul 62 în locul lui Steliano Filip

Dusan Uhrin Jr. își arată din nou inspirația în alcătuirea echipei și a schimbărilor. Cehul l-a introdus pe Andrei Radu pe teren în minutul 62, în locul lui Steliano Filip, iar fundașul i-a răsplătit încrederea și a marcat un gol pur și simplu fabulos.

Andrei Radu a fost impresionat de eforturile suporterilor dinamoviști, pe care le-a apreciat tot timpul, iar acum a venit rândul lui să îi răsplătească pentru susținerea lor: „Fanii lui Dinamo ne-au susținut tot timpul și ne-au promis că ne vor susține în continuare. Ei sunt singurii care ne mai susțin în aceste momente. Mi se pare un gest extraordinar că ne oferă prime din banii obținuți din bilete virtuale”, spunea cu ceva timp în urmă jucătorul.

ADVERTISEMENT

Fundașul stânga a evoluat doar 15 meciuri în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 și e chiar la primele minute în Cupa României. Fost internațional de tineret, Andrei Radu a ajuns la Dinamo liber de contract în octombrie 2020 de la campioana României, CFR Cluj și este evaluat la 250.000 de euro conform transfermarkt.

Andrei Radu îngrijorat de viitorul lui Dinamo: „Problema e pe termen lung”

Andrei Radu a vorbit pentru gsp în urma cu trei săptămâni despre situația de la Dinamo. Fotbalistul a declarat că alb-roșii trebuie să găsească rapid un investitor deoarece suporterii nu pot susține clubul pe termen lung: „Problema lui Dinamo e pe termen lung. OK, fanii au salvat cât au putut, dar nu știu cât o vor mai putea duce așa. Trebuie să vină cineva să investească, un om cu bani. Pe moment sunt chestii pe care fanii le-au rezolvat, dar pe termen lung e greu”, spunea acesta îngrijorat.

Fotbalistul a dezvăluit și unul dintre secretele revenirii echipei și a precizat că jucătorii sunt foarte uniți la Dinamo și sunt concentrați 100% la fotbal: „Avem niște caractere puternice în vestiar. Nu se simte tensiunea. Mereu la antrenamente ne stă capul la fotbal. Nimeni nu-și arată problemele în vestiar. Ceea ce e foarte bine. Însă suntem afectați de locul pe care-l ocupăm. E o apăsare pe umerii noștri că am dus echipa într-o situație în care se vorbește de retrogradare”.

„Nu cred că la Dinamo problema a fost la antrenor. Noi suntem responsabili pentru rezultate. Noi intrăm în teren, jocul nu s-a schimbat prea mult cu niciun antrenor. Rezultatele au venit în urma lipsei de încredere și motivație. Nu putem da vina pe antrenor”. – Andrei Radu, Dinamo

ADVERTISEMENT