News

Angajații unui magazin din Mehedinți au găsit un șarpe în aparatul de cafea. A fost alertată Jandarmeria 

Momente de panică, joi, pentru angajații unui magazin din Mehedinți, cei care au găsit un șarpe în aparatul de cafea. Imediat a fost alertată Jandarmeria.
22.06.2023 | 22:32
Angajatii unui magazin din Mehedinti au gasit un sarpe in aparatul de cafea A fost alertata Jandarmeria
Șarpe de peste un metru găsit într-un aparat de cafea, în județul Mehedinți. Intervenție a jandarmilor. Sursa foto: Jandarmeria Mehedinți / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un șarpe de peste un metru a fost găsit, joi, în Mehedinți, în aparatul de cafea al unui magazin. Angajații unității comerciale nu au stat pe gânduri și au alertat Jandarmeria.

Șarpe de peste un metru găsit într-un aparat de cafea, în județul Mehedinți. Intervenție a jandarmilor

Numai în această lună iunie, mai multe reptile au fost depistate pe raza județului Mehedinți. Cel mai nou incident datează chiar de joi, 22 iunie. Un şarpe de peste un metru a fost găsit într-un loc surpriză.

ADVERTISEMENT

Acesta se afla într-un aparat de cafea dintr-un magazin din satul Dudaşu. Alertați, jandarmii au intervenit pentru îndepărtarea acestuia. ”La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Jandarmerie, care a a identificat un şarpe ascuns în aparatul de cafea al locaţiei respective.

Cu ajutorul dispozitivului din dotare, şarpele de casă în lungime de peste 100 de centimetri a fost extras şi, ulterior, eliberat în mediul natural”, a precizat Jandarmeria Mehedinţi.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții celor de la Jandarmerie spun că, numai în ultimele zile, angajații instituției au intervenit în patru astfel de situații privind îndepărtarea șerpilor, în urma solicitărilor venite din partea cetățenilor.

Alți șerpi găsiți în mașini sau în benzinării pe raza județului Mehedinți

Păstrând proporțiile termenului, se poate vorbi în ultimele zile de o invazie a șerpilor în județul Mehedinți. Pe 3 iunie, alți doi șerpi au fost descoperiți în mașinile a doi localnici. Pentru îndepărtarea uneia dintre reptile, a fost nevoie, pe lângă sprijinul jandarmilor, și de intervenția lucrătorilor unui service auto.

ADVERTISEMENT

Din nou, în sprijinul cetățenilor! În ultima perioadă, primim tot mai multe solicitări pentru îndepărtarea șerpilor care dau bătăi de cap cetățenilor. Dacă ieri, jandarmii au intervenit pentru a scoate un șarpe din compartimentul motor al unei mașini, astăzi, colegii noștri au primit alte două solicitări de acest gen.

Prima intervenție a avut loc în satul Bahna, unde jandarmii au scos un șarpe din fântâna unui cetățean, iar în cea de-a doua situație, s-a intervenit pentru îndepărtarea unui șarpe ascuns sub capota mașinii unui localnic din Șimian. Intervenția din urmă a fost puțin mai dificilă, jandarmii reușind să ridice reptila ascunsă la motor, după ce mașina a fost dusă într-un service apropiat“, a transmis Jandarmeria Mehedinți.

ADVERTISEMENT

Apoi, la o zi distanță, autoritățile au anunțat o intervenție pentru îndepărtarea unui șarpe dintr-o benzinărie. S-a întâmplat în Drobeta-Turnu Severin. Aici a fost observat un șarpe încolăcit printre cablurile de alimentare ale unei pompe de benzină.

De la locul indicat, jandarmii au ridicat un șarpe în lungime de peste 150 cm, pe care l-au eliberat ulterior în mediul său natural.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă...
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă ar păţi şi ea ca primele soţii ale milionarului!
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede,...
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede, în doar 12 secunde
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot...
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot felul de terapii interesante''
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze