News

Cum a reușit o femeie să se apere de un șarpe veninos găsit în camera de hotel. Metoda ingenioasă folosită

O femeie din Australia a trăit un șoc imens după ce a găsit un șarpe veninos în camera de hotel. Metoda ingenioasă folosită pentru a se apăra de reptilă.
07.05.2023 | 14:33
Cum a reusit o femeie sa se apere de un sarpe veninos gasit in camera de hotel Metoda ingenioasa folosita
O femeie a găsit un șarpe veninos în camera de hotel. Cum a scăpat de periculoasa reptilă. Sursa foto: capturi Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie din Australia, aflată într-o vacanță într-o stațiune din statul Queensland, a găsit un șarpe veninos în camera de hotel. În ciuda șocului uriaș, turista a reușit să scape de reptilă printr-o metodă ingenioasă.

O femeie a găsit un șarpe veninos în camera de hotel. Cum a scăpat de periculoasa reptilă

Un concediu care trebuia să fie unul de vis pentru un cuplu din Australia era cât pe ce să se transforme într-o tragedie. În acest weekend, un bărbat a sunat de urgență la un centru care se ocupă cu prinderea șerpilor.

ADVERTISEMENT

Motivul invocat: în camera lor mișună un șarpe periculos. Cuplul se afla în aceste zile într-o stațiune faimoasă din Queensland. Ei au cerut ajutorul lui Drew Godfrey de la Hervey Bay Snake Catchers pentru a scoate reptila din camera lor.

Până să ajungă specialiștii în reptile în camera de hotel în care se aflau turiștii, femeia a adoptat o metodă ingenioasă pentru a scăpa de șarpe. Soțul ei a revenit cu o actualizare uluitoare.

ADVERTISEMENT

El a sunat la centrul din Hervey Bay și le-a spus că periculosul animal a fost prins cu ajutorul unui aspirator. ”A sunat repede, spunând să nu ne mai facem griji, deoarece soția lui a aspirat reptila”, a spus Drew Godfrey, scrie News.com.au.

”I-am explicat că sunt specii protejate. Ar fi fost crud și ilegal să îl lase acolo”. Apoi, Godfrey a publicat pe Facebook o înregistrare video în care se vede cum scoate șarpele, unul de culoare galbenă, ușor veninos, din rezervorul aspiratorului.

ADVERTISEMENT

Șarpele, o specia protejată, a scăpat nevătămat

Ulterior, angajatul de la Hervey Bay Snake Catchers s-a deplasat până în camera de hotel unde se aflau turiștii. El a scos șarpele din sacul aspiratorului. Bărbatul a filmat scena și a urcat-o pe contul său de Facebook.


În acest clip, Godfrey este văzut deschizând aspiratorul. Apoi, el scoate sacul extractor, unde se afla șarpele. Acesta ”a fost nevătămat, doar puțin prăfuit și confuz”, afirmă bărbatul.

ADVERTISEMENT

Tocmai când crezi că ai văzut totul în această slujbă, cineva te sună și spune că soția lui a tras un șarpe cu aspiratorul”, a scris acesta într-un text postat la videoclip distribuit pe Facebook.

ADVERTISEMENT