Fotbal international

Angel Di Maria, al treilea jucător care înscrie o dublă în meciuri cu Real și Barcelona din UCL! Urmașul lui Mario Jardel și al lui Andrei Șevcenko

19.09.2019 | 00:58
Angel Di Maria al treilea jucator care inscrie o dubla in meciuri cu Real si Barcelona din UCL Urmasul lui Mario Jardel si al lui Andrei Sevcenko

Jucătorul echipei Paris Saint-Germain, Angel Di Maria, a devenit al treilea jucător care înscrie o dublă în meciuri cu Real Madrid și FC Barcelona în Champions League. Argentinianul a fost omul orchestră pentru campioana Franței în partida împotriva ”galacticilor” de pe Parc des Princes.

Angel Di Maria, al treilea jucător care înscrie o dublă în meciuri cu Real și Barcelona din UCL

Angel Di Maria a reușit să marcheze două goluri în prima repriză a întâlnirii cu Real Madrid și a devenit al treilea jucător care înscrie o dublă în meciuri cu ”galacticii” și Barcelona din Champions League. Înaintea argentinianul această performanță a fost realizată de brazilianul Mario Jardel și de fostul star de la Dinamo Kiev și Milan, Andrei Șevcenko.

De altfel, jucătorul adus în vara anului 2015 de la Manchester United a reușit o primă repriză perfectă în meciul cu Real Madrid. Di Maria a avut procentaj 100% la pase reușite (13), acuratețea șuturilor (2) și rata de conversie (2).

Angel Di Maria sărbătorind unul dintre golurile marcate în meciul PSG – Real Madrid

Real Madrid, dezastru total la Paris

De partea cealaltă Real Madrid nu a tras niciun șut pe spațiul porții, lucuru care nu s-a mai întâmplat în cele 578 de partide oficiale jucate în ultimul deceniu. ”Galacticii” au fost învinși de Paris Saint-Germain cu scorul de 3-0 în prima etapă a Grupei A din Champions League.