Sport

Aniversare amară pentru Răzvan Lucescu! PAOK a pierdut clar derby-ul cu Olympiacos și șansa de a trece pe primul loc

PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos, scor 1-4, în etapa 23 a Superligii din Grecia. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a ratat șansa de a reveni pe prima poziție.
18.02.2024 | 23:28
Aniversare amara pentru Razvan Lucescu PAOK a pierdut clar derbyul cu Olympiacos si sansa de a trece pe primul loc
Răzvan Lucescu, înfrângere dură în Grecia. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

PAOK Salonic a fost învinsă categoric de Olympiacos, scor 1-4, și a ratat șansa de a trece peste AEK Atena și a ocupa primul loc în clasament.

Aniversare cu înfrângere pentru Răzvan Lucescu

Pe 17 februarie, Răzvan Lucescu a împlinit 55 de ani. Elevii săi nu au reușit să îi ofere cadoul așteptat antrenorului român și au pierdut derby-ul cu Olympiacos.

ADVERTISEMENT

Oaspeții au deschis scorul în minutul 29, prin reușita lui Fran Navarro, dar elevii lui Răzvan Lucescu au egalat 10 minute mai târziu, iar scorul pauzei a fost 1-1.

Olympiacos a intrat mai bine de la cabine și a trecut din nou în avantaj în minutul 54, prin golul înscris de Daniel Podence. Jucătorii lui PAOK nu au mai reușit să revină în meci, iar, în ultimele 10 minute, Ayoub El Kaabi a reușit ”dubla” și stabilit scorul final.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu, declarații după PAOK – Olympiacos 1-4: ”Am fost foarte naivi”

Răzvan Lucescu a analizat partida pierdută cu Olympiacos și așteaptă ca echipa sa să câștige partidele viitoare.

”Meciul din acestă seară este dat de rezultat. Așa e fotbalul. Problema noastră de azi este că am fost foarte naivi când am primit primele două goluri, ca să nu folosesc un cuvânt mai dur de atât.

ADVERTISEMENT

Dacă e să comparăm, noi am avut cu mult mai multe ocazii, diferența este ca ei au reușit să finalizeze de fiecare dată. Acesta a fost meciul de azi, urmează altele. Rezultatul de azi putea fi diferit, ultimele două goluri au venit din cauza unor greșeli în apărare, am lăsat prea multe spații.

Să nu dezbatem prea mult, ăsta a fost meciul. În prima repriză ei au dominat, au avut posesia, noi am jucat fără încredere. În a doua repriză au găsit spațiile și au finalizat meciul astfel”, a declarat Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT

Analiza clasamentului din Grecia. Cu cine luptă PAOK pentru campionat

În acest moment, după 23 de etape disputate, liderul clasamentului din Grecia este AEK Atena, cu 52 de puncte.

Principalele urmăritaore ale clubului din capitală sunt PAOK Salonic și Panathinaikos, ambele având 51 de puncte, iar câștigătoarea derby-ului de astăzi, Olympiacos este ultima echipă care speră la campionat, fiind la o distanță de 5 puncte față de prima clasată.

ADVERTISEMENT