Sport

Costel Gâlcă a dezvăluit marele secret al lui Andrei Ivan, după Rapid – U Craiova 1-2: „Pentru mine e atacant”. Ce a spus despre accidentarea lui Baiaram

Costel Gâlcă a vorbit despre Andrei Ivan după victoria Universității Craiova, scor 2-1 cu Rapid. Antrenorul oltenilor a oferit detalii despre accidentarea lui Ștefan Baiaram.
29.04.2024 | 23:18
Costel Galca a dezvaluit marele secret al lui Andrei Ivan dupa Rapid  U Craiova 12 Pentru mine e atacant Ce a spus despre accidentarea lui Baiaram
Costel Gâlcă a tras concluziile după victoria Universității Craiova, scor 2-1 cu Rapid. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a obținut o victorie crucială în lupta pentru cupele europene. Oltenii s-au impus pe terenul Rapidului, scor 2-1, în etapa a 7-a din play-out-ul SuperLigii. Echipa patronată de Mihai Rotaru a urcat pe locul 2 în clasament, cu 37 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj.

Costel Gâlcă a dezvăluit marele secret al lui Andrei Ivan, după Rapid – U Craiova 1-2: „Pentru mine e atacant”

Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 30 prin Andrei Ivan. Burmaz, intrat în repriza secundă în locul lui Răzvan Oaidă, a reușit să restabilească egalitatea. Oltenii au dat lovitura în minutul 90+6. Alexandru Crețu, autorul pasei decisive la primul gol, a înscris din pasa lui Alexandru Mitriță.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului, Costel Gâlcă a vorbit despre Andrei Ivan. „Nouarul” din Bănie se simte excelent sub comanda lui Costel Gâlcă, reușind să înscrie două goluri în ultimele trei partide. „Pentru mine Ivan e atacant, dar el joacă de mult timp extremă.

Se simte bine pentru că a avut goluri în aceste trei meciuri și bineînțeles se simte bine pentru poziția lui în teren. De asemenea, sprijinul colegilor din echipă îi dau mai multe opțiuni.

ADVERTISEMENT

Cred că am început destul de bine meciul. Ne-am creat ocazii și am avut șansa de a ne desprinde și de a câștiga chiar la trei goluri diferență. Au marcat pe greșelile noastre. Și-au creat unele ocazii.

În afară de goluri, de pase de gol, Crețu a avut o poziționare foarte bună în centrul terenului. Am avut o dezorganizare în mai multe momente ale meciului, dar avem nevoie de timp.

ADVERTISEMENT

Sunt fericit că am luat cele trei puncte. Cred că trebuie să avem mai multă siguranță și în atac și în apărare”, a declarat Costel Gâlcă, la finalul meciului.

Ce a spus Costel Gâlcă despre accidentarea lui Ștefan Baiaram: „Vom vedea”

Costel Gâlcă își propune ca jucătorii săi să pună în practică ceea ce lucrează la antrenamente. Ulterior, Gâlcă a îndreptat discuția spre accidentarea lui Ștefan Baiaram. Internaționalul român de tineret a acuzat probleme musculare.

ADVERTISEMENT

„În primul rând trebuie să avem atitudine, personalitate și ceea ce lucrăm să se vadă în meciuri. Deocamdată a ieșit din teren, vedem zilele următoare rezultatul”, a mai spus Costel Gâlcă.

Pentru Universitatea Craiova urmează derby-ul de pe teren propriu cu FCSB, luni, 6 mai, ora 21:00. Ulterior, oltenii îi vor înfrunta în deplasare pe cei de la Farul și pe „Ion Oblemenco” pe Sepsi Sf. Gheorghe.

Costel Gâlcă, două victorii și o înfrângere în primele 3 meciuri la Universitatea Craiova

Costel Gâlcă a debutat cu dreptul pe banca Universității Craiova. Oltenii s-au impus în deplasare la Sf. Gheorghe contra lui Sepsi, scor 1-3, chiar la primul meci al antrenorului la „cârma” alb-albaștrilor.

Ulterior, Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-1. Costel Gâlcă are șansa de a obține prima victorie pe teren propriu ca antrenor al Universității Craiova contra celor de la FCSB, deja campioni.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,05 este cota pentru „1” la meciul Universitatea Craiova - FCSB
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă...
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă ar păţi şi ea ca primele soţii ale milionarului!
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Cine sunt fostele iubiri ale Simonei Halep. Printre ele se numără și fiul...
Cine sunt fostele iubiri ale Simonei Halep. Printre ele se numără și fiul lui Teia Sponte
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze