Fotbal international

Antoine Griezmann l-a transferat pe Dennis Man! Starul lui Atletico Madrid l-a inclus pe jucătorul lui FCSB în echipa lui de Football Manager

16.04.2019 | 10:49
Antoine Griezmann apreciază calitățile lui Dennis Man și urmărește cu atenție jucătorii tineri

Antoine Griezmann l-a transferat pe Dennis Man! Campionul mondial apreciază foarte mult calitățile fotbalistului lui Mihai Teja și a decis să îl cumpere, pentru a-l include în lotul său. Numai că nu este vorba de Atletico Madrid, echipa la care joacă francezul, ci de Arsenal și nu este vorba decât de fotbalul virtual, Griezmann fiind un împătimit al celui mai complet joc de fotbal pe computer, Football Manager.

Antoine Griezmann l-a transferat pe Dennis Man pentru echipa sa de Football Manager

Cel mai bine plătit fotbalist din istoria lui Atletico Madrid a ales ca echipa sa să poarte numele celebrei grupări londoneze și a alcătuit un lot format în special din jucători tineri, dar care deja au confirmat calitățile lor sau sunt în curs de a o face. Dennis Man nu este, deocamdată, titular în primul unsprezece, ci doar rezervă.

Griezmann, deși se pretinde un atacant care iubește sistemul cu trei vârfuri, își contrazice singur poziția la Football Manger, în sensul în care a ales un 4-2-3-1, cu compatriotul său de la Arsenal, Alexandre Lacazette drept unic vârf de lance. Un singur alt jucător de la echipa pe care o antrenează virtual mai provine de la tunari, fundașul grec Sokratis.

Antoine Griezmann, antrenorul lui Arsenal, îl are în lot pe Dennis Man
Antoine Griezmann, antrenorul lui Arsenal, îl are în lot pe Dennis Man

Nu lipsesc marile talente ale noii generații

Însă starul lui Atletico demonstrează că este la curent cu tot ceea ce se ridică din generația tânără, 19-21 ani, pentru că în afara lui Dennis Man sunt în echipă olandezii De Ligt și de Jong, precum și noul talent uriaș al fotbalului portughez, Joao Felix, de la Benfica. Griezmann recunoaște că stă multe ore zilnic pe banca tehnică a echipei sale, adică în fața computerului

Antoine Griezmann apreciază calitățile lui Dennis Man și urmărește cu atenție jucătorii tineri

Antoine Griezmann, huiduit de fanii Barcelonei, vrea acum în Premier League, lângă Pogba
Antoine Griezmann, huiduit de fanii Barcelonei, vrea acum în Premier League, lângă Pogba

În altă ordine de idei, reacțiile extrem de virulente ale fanilor catalani la adresa sa în timpul meciului Barcelona – Atletico Madrid, jucat cu puțin timp în urmă în La Liga și încheiat cu 2-0 pentru gazde, l-au făcut pe francez să fie circumspect în privința unui transfer al său în vară pe Nou Camp și mai degrabă ar fi atras de o provocare în Premier League, alături de prietenul Paul Pogba, la Manchester United.

Tags: