Fotbal intern

Antonio Conceicao, noul antrenor de la FCSB! Azi merge la Palat să semneze. EXCLUSIV toate cifrele mutării. Reacția lui Gigi Becali

06.08.2019 | 00:02
Antonio Conceicao noul antrenor de la FCSB Azi merge la Palat sa semneze EXCLUSIV toate cifrele mutarii Reactia lui Gigi Becali

Gigi Becali a rezolvat, în sfârșit, problema antrenorului de la FCSB. După ce Bogdan Andone și-a dat demisia în urma rezultatului din returul cu Alashkert, din turul doi preliminar al Europa League, vicecampioana va avea un nou antrenor. Antonio Conceicao ajunge marți în România și va fi prezentat de Gigi Becali la Palatul din Aleea Alexandru.


UPDATE, 5 august, ora 23:30. După meciul pierdut de FCSB cu Astra, Gigi Becali a vorbit și despre noul tehnician de la echipă. Patronul vicecampioanei confirmă FANATIK și îl declară pe Antonio Conceicao favorit pentru postul lăsat vacant de Bogdan Andone.

Vom avea antrenor la meciul cu Mlada. E posibil mâine, însă miercuri e sigur. O variantă este Conceicao. Nu are rost să mai vorbim de alți antrenori. El e favorit. Nu mă pricep eu, mi-au spus alți oameni de el. Mă bazez că o să jucăm cu portughezii, iar el cunoaște bine echipa respectivă. În plus, el vrea să se răzbune și pe CFR, echipă pe care o cunoaște bine. E un alt avantaj. Dar când se întâmplă asemenea lucruri, nu ai șanse. Conceicao vine pentru că eu nu mă mai bag la echipă. De aceea vine”, a declarat Becali la Digisport.


Antonio Conceicao va fi noul antrenor de la FCSB

După ce a căzut pista Devis Mangia, Gigi Becali s-a hotărât în privința noului antrenor de la FCSB. Antonio Conceicao, care ultima dată a antrenat în România la CFR Cluj, va fi prezentat oficial marți. Contractul antrenorului portughez va fi pe un an, cu posibilitate de prelungire pentru încă un sezon. Coinceicao va câștiga 15 mii de euro pe lună la FCSB.

Toni Conceicao e  fără angajament din luna februarie a acestui an, când s-a despărțit de CFR Cluj, după 30 de meciuri pe banca echipei clujene. Tehnicianul portughez a mai antrenat în România la Brașov și Astra Giurgiu. Pe lângă mandatul din sezonul trecut, Coinceicao a pregătit CFR-ul în alte două perioade: între aprilie și noiembrie 2009 și decembrie 2015 – iunie 2016. Noul antrenor de la FCSB a câștigat și 6 trofee în România, toate cu CFR Cluj.

Antonio Conceicao da Silva Oliveira

Gigi Becali l-a vrut, dar are clauză de 150 de mii de euro

Un alt tehnician care i s-a propus lui Gigi Becali pentru succesorul lui Bogdan Andone a fost italianul Cristiano Bergodi. Tratativele au eșuat după ce Becali a aflat că antrenorul italian are o clauză de reziliere în contractul cu FC Voluntari, de 150 de mii de euro, sumă pe care finanțatorul vicecampioanei nu a fost dispus să o plătească.

Becali s-a reorientat, iar Antonio Conceicao, care este fără echipă din februarie, va fi noul antrenor de la FCSB. Primul meci pe care portughezul îl va conduce la “roș-albaștri” este cu Mlada Boleslav, prima manșă a turul trei preliminar din Europa League.

  • 6 trofee a câștigat Antonio Conceicao în România
  • 57 de ani are tehnicianul care a mai trecut pe la CFR Cluj, FC Brașov sau Astra Giurgiu