Fotbal international

Antrenament inedit pentru Messi înainte de startul sezonului. Își exersează driblingul pe câinele său. Video

31.07.2018 | 09:57
Antrenament inedit pentru Messi inainte de startul sezonului Isi exerseaza driblingul pe cainele sau Video

Lionel Messi se bucură de ultimele zile de vacanță, dar pentru că vrea să se mențină în formă pentru următorul sezon, se antrenează alături de câinele său în curtea casei. Pentru că la Campionatul Mondial 2018 nu prea i-a ieșit, starul argentinian a exersat câteva driblinguri pe câinele său, care a părut un adversar mult mai puțin experimentat decât jucătorii care i-au dat bătăi de cap la turneul din Rusia.

Jucătorul de 31 de ani a permit permisiunea să își prelungească vacanța din partea antrenorului Barcelonei, după ce meciurile de la CM 2018 au crescut nivelul de oboseală și de uzură pentru Lionel Messi. Majoritatea coechipierilor săi au făcut deplasarea în Statele Unite ale Americii cu gruparea blaugrana. În schimb, Messi a rămas să se odihnească, dar pentru a se păstra în formă a luat mingea și și-a invitat câinele, un Dogue de Bordeaux, la o sesiune scurtă de antrenament. Antonella Roccuzzo, soția lui Messi, l-a filmat în timp ce acesta a trecut de mai multe ori mingea pe lângă Hulk. Câinele a fost păcălit ușor în câteva rânduri de Messi, care nu și-a menajat deloc partenerul patruped de antrenament.

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on


Pe filmare se aude cum copiii lui Lionel se amuză pe seama faptului că, după câteva întoarceri stânga – dreapta, câinele obosește și se oprește să își tragă sufletul. Starul Barcelonei și soția sa au fost recent în vacanță alături de fostul său coleg Cesc Fabregas, dar și de Thierry Henry, John Terry și Luis Suarez. Antrenorul Valverde speră ca Messi să se întoarcă refăcut din vacanță și cu poftă de joc, pentru a putea începe noul sezon cu o victorie în fața lui Alaves. Barcelona a trecut de Tottenham la penalty-uri în Champions Cup și are următorul meci cu AC Milan.

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Lionel Messi, antrenament indedit alături de câinele său

Messi nu a avut ocazia să se scalde în glorie la CM 2018, însă a putut să uite de dezamăgirea din Rusia în perioada de dinaintea începerii sezonului competițional. Starul argentinian s-a întors recent din Insulele Caraibe, acolo unde a fost să se relaxeze pentru câteva zile. După ce catalanii au fost de acord să îi prelungească vacanța, și-a luat soția și câțiva prieteni și a plecat în Ibiza, acolo unde a încearcat să treacă peste tristețea provocată de eliminarea de la Mondial.  Atacantul Barcelonei și-a petrecut timpul liber pe un iaht de lux. Tot în Ibiza, Messi a petrecut alături de tenismenul Rafael Nadal. Cei doi sportivi s-au întâlnit întâmplător la o petrecere organizată de unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din frumoasa stațiune. Messi și Nadal s-au salutat și au vorbit câteva minute, fiind fotografiați de cei prezenți la petrecere. La eveniment s-a aflat și Daniella Seamaan, soția lui Cesc Fabregas, care se înțelege foarte bine cu soția lui Messi.