Fotbal international

Antrenorul lui Rennes nu a uitat de coşmarul eliminărilor din meciul cu CFR Cluj: “Sper să terminăm 11 contra 11”

06.11.2019 | 18:21
Antrenorul lui Rennes nu a uitat de cosmarul eliminarilor din meciul cu CFR Cluj Sper sa terminam 11 contra 11
ADVERTISEMENT

CFR Cluj va primi vizita lui Rennes în al doilea meci dintre cele două din grupele Europa League. Julien Stephane, antrenorul francezilor, a vorbit despre prima partidă pe care a avut-o împotriva campioanei României și a glumit spunând că speră să termine cu 11 jucători de câmp. În meciul din Franța, CFR Cluj a avut 2 oameni în plus până în minutul 82, atunci când Susic a primit al doilea cartonaș galben.

Antrenorul lui Rennes nu a uitat de eliminările din meciul cu CFR Cluj

„Este sigur vorba de orgoliu în sensul că ne dorim o primă victorie. Nu trebuie să mai vorbim despre ceea ce s-a întâmplat la Rennes. Există o anumită frustrare. Mâine vom intra fără niciun regret, trebuie să dăm dovadă de maturitate pentru a câștiga. Am mai multe obțiuni, Jeremy Morel poate juca, dar mâine vom anunța echipa. Avem numai jucători în formă, sportivi. Trebuie să jucăm cu intensitate”, a declarat Julien Stephane.

ADVERTISEMENT

„Nu mi-am imaginat că vor fi atâtea accidentări. Meciul de mâine va fi incomparabil altul. Sperăm să terminăm 11 contra 11. Trebuie să îi mulțumim 100% pe cei 500 de suporteri care și-au anunțat prezența. Echipa noastră progresează, dar vom vedea după cele 90 de minute de joc. Vom face toate pregătirile necesare pentru a câștiga”, a încheiat tehnicianul lui Rennes.

Dan Petrescu a fost supărat pe jucătorii săi după meciul din Franța

Dan Petrescu a fost dezamăgit de atitudinea jucătorilor săi la finalul meciului cu Rennes. Tehnicianul român s-a supărat pentru felul în care elevii săi au gestionat partida: Am început bine, am avut ocazia cu Traore, eliminarea, am marcat pentru 1-0. Am avut apoi niște ocazii uriașe ale lui Djokovic și Deac, în prima repriză. În repriza a doua, după ce au luat ei al doilea roșu, nu am mai ajuns la poartă, nu am mai avut niciun șut. Am făcut și schimbări ofensive”.

ADVERTISEMENT

„Victoria nu cred că e meritată. În fotbal nu meriți mereu să câștigi. Eu sunt supărat pe jucători, mie nu mi-a plăcut ce am văzut. Numai norocul a făcut să câștigăm”, a mai spus Dan Petrescu.

  • 2 este locul pe care îl ocupă CFR Cluj în grupa E din Europa League
Tags: