Fotbal international

LIVE BLOG CFR Cluj – Rennes. Sărbătoare în vestiarul ardelenilor. Dan Petrescu a cântat alături de jucători. VIDEO

LIVE BLOG CFR Cluj  Rennes Sarbatoare in vestiarul ardelenilor Dan Petrescu a cantat alaturi de jucatori VIDEO
ADVERTISEMENT

Meciul CFR Cluj – Rennes are loc joi, 7 noiembrie, de la ora 19:55, în cadrul grupei E a Europa League şi contează pentru etapa a patra a acestei faze a celei de-a doua competiţii intercluburi. După primele trei meciuri, deci la jumătatea întrecerii, CFR Cluj a acumulat 6 puncte şi se află pe locul 2, la o lungime de liderul Celtic Glasgow. Rennes este ultima, cu doar un punct, scos în remiza de acasă cu Celtic.


UPDATE, 8 noiembrie, ora 00:08 / Jucătorii echipei CFR Cluj au cântat și au dansat la vestiare după victoria din meciul cu Rennes care le-a adus calificarea în proporție de 99% în 16-imile de finală ale Europa League. Alături de ei la bucurie a fost și antrenorul Dan Petrescu, dar și alți oficiali ai echipei.

ADVERTISEMENT

De nedescris!

Gepostet von Ioan Ivascu am Donnerstag, 7. November 2019


UPDATE, 7 noiembrie, ora 23:04 / Andrei Burcă a oferit o primă reacție după victoria CFR-ului în meciul cu Rennes: ”A fost un meci foarte dificil. Rennes s-a văzut că este o echipă foarte bună. Suntem pe locul 2 și ne bucurăm că suntem aproape de calificare, dar totuși ne mai trebuie un punct. A fost un meci dificil, Rennes este o echipă valoroasă cu jucători de 25 de milioane de euro. Azi dimineață am făcut antrenament cu faze fixe. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, dar suntem fericiți că îi facem mândri pe români”.


UPDATE 7 noiembrie, ora 21:42 / Portarul Giedrius Arlauskis a făcut un sprint de 100 de metri la golul marcat de Mario Rondon pentru a se bucura alături de colegii săi. La mo fază anteriopară, Dan Petrescu a căzut în genunchi la o ratare a aceluiași Rondon.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 7 noiembrie, ora 20:02 / Înainte de începerea partidei, fanii clujeni au afișat mai multe stegulețe pe care scria CFR și un banner cu mesajul ”…la finalul zilei doar asta contează!”


UPDATE, 7 noiembrie, ora 18:16 / Fanii lui Rennes au plecat din centrul oraşului spre stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”. Chiar dacă vremea este rece şi plouă, francezii au făcut show şi s-au încălzit pentru meciul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT


UPDATE, 7 noiembrie, ora 17:52 / Fanii echipei Rennes au făcut show la Cluj. Strânși pe terasele din oraș, francezii au cântat și au scandat pentru favoriți.


UPDATE, 7 noiembrie, ora 17:37 / Cu două ore și jumătate înainte de începerea meciului CFR Cluj – Rennes a început ploaia.

ADVERTISEMENT

LIVE BLOG CFR Cluj – Rennes

Fotbaliştii lui Dan Petrescu vor fi susţinuţi de 2.500 de eleviPloua la Cluj cu 2 ore și jumătate înainte de startul meciului CFR – Rennes!Meciul CFR Cluj – Rennes are loc joi, 7 noiembrie, de la ora 19:55, în cadrul grupei E a Europa League şi contează pentru etapa a patra a acestei faze a celei de-a doua competiţii intercluburi. După primele trei meciuri, deci la jumătatea întrecerii, CFR Cluj a acumulat 6 puncte şi se află pe locul 2, la o lungime de liderul Celtic Glasgow. Rennes este ultima, cu doar un punct, scos în remiza de acasă cu Celtic.#FANATIKro

Gepostet von Fanatik Sport am Donnerstag, 7. November 2019


UPDATE 7 noiembrie, ora 13.25. CFR Cluj a anunţat că peste 2.500 de elevi s-au înscris pentru a participa la meciul disputat de campioana României cu Rennes.


UPDATE 6 noiembrie, ora 17:37 / Peste 7.000 de bilete au fost vândute pentru duelul dintre CFR Cluj și Rennes.


UPDATE 6 noiembrie, ora 17:01 / Jucătorii CFR-ului au făcut ultimul antrenament înaintea disputei cu Rennes din Europa League. 

CFR Cluj efectuează ultimul antrenament înaintea meciului cu Rennes.

Gepostet von Fanatik.ro am Mittwoch, 6. November 2019


UPDATE, ora 15.10. Meicul dintre CFR Cluj și Rennes va fi arbitrat de o brigadă din Portugalia. Tiago Martins a fost delegat de UEFA pentru partida din Gruia, iar acesta va fi ajutat de Luis Campos și Pedro Almeida. Al patrulea oficial al duelului din Grupa E din Europa League va fi Hugo Miguel. Centralul Tiago Martins a mai arbitrat-o pe FCSB în turul 3 preliminar al Europa League, atunci când vicecampioana a jucat pe terenul celor de la Hajduk Split, scor 0-0. Acesta a arătat nu mai puțin de 8 cartonașe galbene în timpul duelului din Croația, dintre care 5 au fost luade de formația roș-albastră.


LIVE BLOG CFR Cluj – Rennes

Partida CFR Cluj – Rennes se joacă joi, 7 noiembrie, de la ora 19:55, pe stadionul doctor Constantin Rădulescu din Gruia. Meciul este extrem de important, în special pentru clujeni, dar şi pentru adversarii lor. Cu un nou succes CFR ar face un pas uriaş spre o calificare spectaculoasă dintr-o grupă atât de grea. Şi Rennes îşi joacă practic ultima carte la acest meci, un eşec sau chiar un egal fiind sinonime cu eliminarea din lupta pentru primele două locuri.

La Rennes a fost un meci cum rar se poate vedea, totul decurgând în favoarea CFR-ului. Portar titular, Mendy, eliminat în primele minute, în locul său intrând un debutant de 16 ani, apoi Rennes a ratat un penalty prin Niang şi a rămas în nouă după eliminarea lui Camavinga în minutul 46. Spre final şi Susic de la CFR a luat al doilea galben şi a fost eliminat, toţi trei urmând a fi suspendaţi pe o etapă la meciul de joi.

CFR Cluj – Rennes. Bucuria clujeană după golul lui Deac la Rennes

Clujul a câştigat la Rennes după un meci cu trei eliminaţi şi un penalty ratat de francezi

Deşi a beneficiat de atâtea avantaje echipa lui Dan Petrescu s-a impus doar cu 1-0, jucând foarte fricos în a doua repriză, deşi putea forţa o desprindere si un final liniştit. Evident, francezii vor revanşa după partida tur, dar sunt mari şanse să apară din nou pe teren cu puştiul de 16 ani în poartă, întrucât rezerva lui Mendy, un portar de 35 de ani, e accidentat şi sunt slabe speranţe că ar putea fi refăcut în aceste zile.

CFR Cluj ar acumula 9 puncte dacă ar reuşi să repete victoria din tur şi dacă scoţienii de la Celtic ar reuşi să încurce Lazio la Roma măcar cu un egal, echipa lui Dan Petrescu ar deveni, alături de Celtic una dintre favoritele certe la calificare. Cum îl ştim, Bursucul spune că va fi un meci foarte greu, pentru că Rennes va arăta ce potenţial are, ceea ce la partida tur nu a putut face datorită eliminărilor.

CFR Cluj – Rennes. Veteranul Culio a avut un aport important la Rennes

Bookmakerii merg pe mâna echipei lui Dan Petrescu

În jurul partidei este destul interes şi se speră ca tribunele să fie pline joi seară, pentru a crea o atmosferă propice unui spectacol de calitate. Rennes nu a putut juca în ultima etapă din Ligue 1, ca urmare a faptului că partida de la Nîmes nu a putut avea loc din cauza ploii. Deşi cu multe absenţe în lot francezii promit că la Cluj va fi un altfel de meci şi că vor da totul pentru a arăta care este echipa mai bună.

CFR Cluj – Rennes. Ardelenii se puteeau impune mai lejer, cu doi oameni eliminaţi de la Rennes, dar e bine că la final a fost victorie

Bookmakerii merg totuşi pe mâna ânvingătorilor din primul meci, acordându-le o cotă de 2,10 la victorie, faţă de 3,40 pentru Rennes. Este pentru prima dată când CFR a reuşit să învingă o reprezentantă a Hexagonului, după un alt succes de prestigiu, acasă, în faţa lui Lazio în prima etapă. Clujul mai are de jucat în Gruia doar cu Celtic şi afară la Roma.

ADVERTISEMENT
Tags: