Sport

Meciul Nordsjaelland – FCSB, amânat de… Pro TV. De ce se dispută cu 30 de minute mai târziu?

Nordsjaelland a anunțat oficial că meciul cu FCSB din Conference League va fi reprogramat. De vină ar fi televiziunea Pro TV, care a solicitat amânarea du 30 de minute.
15.08.2023 | 16:56
Meciul Nordsjaelland  FCSB amanat de Pro TV De ce se disputa cu 30 de minute mai tarziu
Nordsjaelland a anunțat oficial că meciul cu FCSB din Conference League va fi reprogramat.
ADVERTISEMENT
15-08-2023
13:59

Pro TV ar fi solicitat devansarea meciului FCSB - Nordsjaelland!

Startul meciului FCSB – Nordsjaelland a fost amânat 30 de minute. Iniţial trebuia să înceapă joi, de la ora 19:30, dar UEFA a anunţat că va începe la 20:00. De “vină” ar fi Pro TV, televiziunea care va transmite partida, dar care nu a vrut să renunţe la schimbarea grilei de programe, anunţă Gsp

Ştirile Pro TV sunt programate de la ora 19:00 până la 19:55, astfel că meciul se va disputa de la 20:00 ca să intre şi în grila de programe. Şi meciul tur a fost transmis de Pro TV, atunci meciul fiind programat la 21:30. 

Echipa din Danemarca a anunțat printr-un comunicat oficial că partida se va juca la ora 20:00. FCSB va evolua în deplasare cu Nordsjaelland, după un egal acasă pe Ghencea. Duelul din turul 3 preliminare al Conference League va avea loc joi, 17 august, pe Right to Dream Park.

Reacția antrenorului lui Nordsjaelland despre meciul cu FCSB

FCSB are un avantaj față de Nordsjaelland. Echipa lui Gigi Becali a fost scutită de la partida din campionat dintre meciurile din Conference League. În schimb, danezii și-au jucat meciul din campionat și vor fi mai puțin odihniți la partida din turul 3 preliminar cu FCSB.

ADVERTISEMENT

După victoria cu 5-0, Johannes Thorup a fost total nemulțumit de prima repriză făcută de elevii săi în victoria cu Randers, scor 5-0, considerând că jocul a fost lent. După analiza victoriei lui Nordsjaelland, Thorup a vorbit și despre duelul cu FCSB.

“Am condus la pauză, dar nu eram mulțumiți. Ne-a lipsit intensitatea și nu am jucat la un tempo suficient de ridicat. Jocul a fost întâmplător, cu prea multe atingeri și ne-am mișcat prea lent. La pauză le-am arătat câteva faze de acest fel și le-am cerut mai mult în ceea ce privește intesitatea și calitatea.

ADVERTISEMENT

După pauză am reușit să ne ridicăm nivelul. Am făcut 2-0 cu un gol fantastic, iar de acolo am preluat controlul total al jocului. În pregătirea meciului de azi ne-am concentrat pe cât de important este să arătăm că putem juca bine și în campionat, deși suntem implicați și în competițiile europene. Am reușit!

Poate părea greu de înțeles că am fost nemulțumiți după un meci câștigat de 5-0, însă m-am bucurat că le-am putut oferi ocazia și altor jucători să intre, să aibă minute în picioare și să își demonstreze calitățile.

ADVERTISEMENT

Cred că și joi seară (n.r. – cu FCSB) vom avea mult timp mingea. La meciul din România am reușit să ridicăm tempoul din când în când, însă ne-a și lipsit acest lucru uneori. Trebuie să folosim perioadele bune de azi ca inspirație pentru meciul de joi”, a declarat Johannes Thorup, pentru site-ul oficial al lui Nordsjaelland.

Ce a spus MM Stoica despre schimbarea lui Compagno din turul cu Nordsjaelland

MM Stoia a vorbit despre cum a fost schimbat Compagno în repriza a doua a meciului cu danezii de pe Ghencea, scor 0-0. Momentul schimbării a venit și atunci când echipa lui Charalambous a fost în superioritate numerică, după roșul luat de fundașul lui Nordsjaelland. Decizia a fost considerată ca fiind neinspirată pe motivul că dacă atacantul italian ar fi rămas în teren, FCSB ar fi avut mai multe șanse de a marca.

ADVERTISEMENT

“Schimbarea s-a gândit înaintea eliminării lor și a fost un moment de uluială. Atunci, probabil, ar fi trebuit oprită schimbarea, nu s-a mai gândit nimeni să schimbe schimbarea. Am gândit-o toți, dar n-a spus nimeni. În vestiar, stăteam și ne dădeam cu pumnii în cap. Cineva trebuie să-și asume responsabilitatea, ce se întâmpla dacă rămâneam așa și luam bătaie.

Dacă Vali intra bine, rezolva meciul, însă nu a intrat atât de bine, pentru că aveam superioritate numerică și era și Coman. Dacă era Băluță, am fi jucat cu el. Nu a fost cine știe ce gestul lui Compagno, se întâmplă în fotbal. Cine plătește transferul poate să discute cu Vali Gheorghe! Toată lumea s-a obișnuit să ia jucători împrumut de la noi, dar nu mai merge așa. Nu e prima oară când spune și de Cordea, iar Cordea a mai jucat”, a mai spus MM Stoica, la OrangeSport.


  • Cota BETANO pentru FCSB: este 1,90 pentru “GG” la meciul Nordsjaelland – FCSB

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după...
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după destrămarea căsniciei: Sper ca Maria să mă ierte!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Povestea omului din spatele cortinelor iUmor. Andreas Petrescu, în afara show-ului de televiziune
Povestea omului din spatele cortinelor iUmor. Andreas Petrescu, în afara show-ului de televiziune
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor