Sport

Mihai Stoica regretă schimbarea lui Compagno: „Ne dădeam cu pumnii în cap!”

Mihai Stoica a explicat schimbarea lui Andrea Compagno în a doua parte a meciului dintre FCSB și Nordsjaelland, din turul trei preliminar Conference League.
11.08.2023 | 22:23
Mihai Stoica regreta schimbarea lui Compagno Ne dadeam cu pumnii in cap
Mihai Stoica a explicat schimbarea lui Compagno. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus că eliminarea lui Adamo Nagalo a urmat un moment în care banca tehnică a echipei nu a fost pe fază și lăsat schimbarea, gândită înaintea eliminării, să se producă, deși la finalul partidei și-au dat seama că puteau să schimbe altfel jocul echipei.

Mihai Stoica a explicat schimbarea lui Compagno

Mihai Stoica a explicat schimbarea lui Andrea Compagno din partea a doua a meciului cu Nordsjaelland, scor 0-0: „Schimbarea s-a gândit înaintea eliminării lor și a fost un moment de uluială. Atunci, probabil, ar fi trebuit oprită schimbarea, nu s-a mai gândit nimeni să schimbe schimbarea.

ADVERTISEMENT

Am gândit-o toți, dar n-a spus nimeni. În vestiar, stăteam și ne dădeam cu pumnii în cap. Cineva trebuie să-și asume responsabilitatea, ce se întâmpla dacă rămâneam așa și luam bătaie”.

„Dacă Vali intră bine, rezolvă meciul, însă nu a intrat atât de bine, pentru că aveam superioritate numerică și era și Coman. Dacă era Băluță, am fi jucat cu el. Nu a fost cine știe ce gestul lui Compagno, se întâmplă în fotbal.

ADVERTISEMENT

Cine plătește transferul poate să discute cu Vali Gheorghe! Toată lumea s-a obișnuit să ia jucători împrumut de la noi, dar nu mai merge așa. Nu e prima oară când spune și de Cordea, iar Cordea a mai jucat”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Chiricheș a fost cel mai bun!”

„Chiricheș a fost cel mai bun! Chiricheș se antrenează mereu la 100%. Îi număr pe degete pe fotbaliștii care se antrenau perfect. Vă dau câteva exemple: Cornel Râpă, Nicușor Stanciu, Chiricheș și Pantea. Am spus săptămâna trecută, Pantea bate la porțile echipei naționale.

ADVERTISEMENT

Sunt trei fotbaliști pe care îi văd și înainte și după antrenament mult timp în sală. Mă refer la Chiricheș, Djokovic și Andrea Compagno. Coman face separat, Dawa face separat, Octavian am înțeles că a început să meargă și el, Miculescu la fel, Pantea la fel”, a continuat MM Stoica.

„Chiricheș e un transfer extraordinar. Poate că nici Mirel nu avea atât de multă autoritate în vestiar, pentru că era apropiat de vârstă cu ceilalți. Aici, Chiri are alt statut, e căpitanul echipei naționale”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT

  • Cota BETANO pentru FCSB: este 3,00 pentru „12 și sub 2,5 goluri” la meciul Nordsjaelland – FCSB