Fotbal intern

Anunț oficial despre CSA Steaua! Ce se întâmplă cu Marius Lăcătuș! ‘’Știe asta!’’

04.06.2018 | 13:57
Anunt oficial despre CSA Steaua Ce se intampla cu Marius Lacatus Stie asta

Ratarea promovării, pe teren, în liga a 3-a, a tulburat apele în Ghencea. Multă lume a vorbit despre faptul că acest eșec ar putea însemna desființarea echipei de fotbal a Armatei. Anunț oficial despre CSA Steaua!

Comandantul clubului roș-albastru a explicat pentru FANATIK.RO ce se va întâmpla cu proiectul secției de fotbal, dar și ce planuri are cu Marius Lăcătuș, directorul tehnic al formației.

Talpan forțează promovarea la comisii!

Situația celor de la CSA Steaua este deocamdată incertă. Asta pentru că, deși pe teren au fost învinși de Rapid și au pierdut promovarea, steliștii ar putea câștiga dreptul de a juca în liga a 3-a la Comisii. Florin Talpan, juristul justițiar al MAPN, a contestat dreptul de joc al câtorva fotbaliști rapidiști! Prin această acțiune, Talpan dorește ca Steaua să câștige la masa verde și să își adjudece astfel accederea în liga a 3-a.

Jucătorii rapidiști, care au petrecut pe cinste, în vestiar, după victoria cu rivala, i-au reproșat juristului faptul că încearcă să obțină o promovare imorală. Indiferent de rezultatul contestației depuse de Talpan, comandantul CSA Steaua a decis ce se va întâmpla cu echipa de fotbal a Armatei.

Fotbalistii rapidisti in frunte cu Daniel Pancu si Daniel Niculae se bucura dupa castigarea campionatului in urma meciului de fotbal dintre Rapid Bucuresti si CSA Steaua Bucuresti, contand pentru playoff-ul Ligii a-4-a desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 3 iunie 2018.

Anunț oficial despre CSA Steaua: ‘’Mergem mai departe, indiferent de liga unde vom juca!’’

Cristian Petrea a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, despre viitorul formației roș-albastre. Colonelul Petrea a fost extrem de tranșant și a anunțat că dorește ca de proiect să se ocupe în continuare Marius Lăcătuș.

Marius Lacatus in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si CSA Steaua Bucuresti, contand pentru playoff-ul Ligii a-4-a desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 3 iunie 2018.

‘’Fiara’’ a trăit într-o mare tensiune în ultimele zile, dovadă fiind și reacția nervoasă avută la adresa unui fan pe Național Arena, chiar înaintea meciului cu Rapid. Decizia conducerii steliste aduce o veste importantă pentru suporterii celor de la CSA Steaua.

‘’Vom continua proiectul de la Steaua, indiferent de liga în care vom juca. Dacă vom juca în liga a 4-a, vom avea obiectiv promovarea în liga a 3-a. Dacă vom juca în liga a 3-a, vom avea obiectiv promovarea în liga a 2-a. În aceste zile vom analiza ce am făcut în anul competițional care a trecut, ce a fost bine, ce a fost rău.

Apoi, vom lua măsurile necesare pentru a maximiza lucrurile bune. Ne dorim să continuăm în aceeași formulă de management. Vrem ca Marius Lăcătuș să continue la Steaua. Nu am apucat să vorbesc după meciul cu Rapid cu el, dar știe foarte bine care sunt intențiile noastre. Fanii trebuie să știe că proiectul merge mai departe’’, a declarat Cristian Petrea pentru FANATIK.RO.

Anunț oficial despre CSA Steaua, făcut de colonelul Cristian Petrea.
Anunț oficial despre CSA Steaua, făcut de colonelul Cristian Petrea.

400 de mii de euro a fost bugetul pe care echipa de fotbal a CSA Steaua l-a avut în liga a 4-a