Life

Apartamentul din România care i-a îngrozit pe toți. Arată oribil și a fost scos la vânzare

Un apartament din România i-a îngrozit pe mulți. A fost scos la vânzare, însă interiorul lui este unul de-a dreptul oribil, după cum spun internauții.
08.05.2023 | 08:39
Apartamentul din Romania care ia ingrozit pe toti Arata oribil si a fost scos la vanzare
Apartamentul din România care i-a îngrozit pe toți. Sursă foto: Vremea Nouă / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nu e deloc ușor să alegi un apartament în România. Dincolo de prețurile piperate de pe piață, zona contează și ea și evident, și interiorul locuinței. Iată că un apartament scos la vânzarea a reușit să îi îngrozească pe cei care visează la o nouă casă.

Apartamentul din România care i-a șocat pe internauți

După celebra garsonieră de 11 mp din Cluj, un alt apartament din România a devenit viral pe internet. De această dată vorbim despre un apartament cu două camere din municipiul Vaslui. O agenție imobiliară a publicat un anunț pe internet în acest sens, evident, alături de niște fotografii.

ADVERTISEMENT

Apartamentul din Vaslui scos la vânzare costă 33.500 de euro și are 55 mp utili. Acesta se află într-un bloc construit în 1989, are ușă metalică, însă interiorul s-ar părea că lasă de dorit. În imaginile publicate de vânzător vedem o construcție precum cele din filmele de groază.

Instalațiile sanitare sunt distruse, pereții sunt decojiți, iar de mizerie nici nu mai vorbim. Deși prețul este negociabil după cum scrie agenția imobiliară, s-ar părea că nu mulți vor ajunge să se lupte pentru a achiziționa acest apartament din România.

ADVERTISEMENT

„Se vinde cel mai urât apartament de la Vaslui! Fără niciun fel de îmbunătățiri, dar dispune de contor de gaz și ușă metalică nouă. Apartamentul are o suprafață de 55 mp utili, suprafața perfectă pentru a fi modernizată după bunul plac într-un preț corect /mp. Bloc construit în 1989! 33.500 euro, negociabil”, se arată în anunțul agenției imobiliare.

Apartamentul din România care a fost scos la vânzare. Sursă foto: Vremea Nouă / colaj Fanatik
Apartamentul din România care a fost scos la vânzare. Sursă foto: Vremea Nouă / colaj Fanatik

Anunțul privind vânzarea apartamentului a devenit viral

După cum era de așteptat, părerile au început să curgă. Nu puțini sunt cei care au rămas îngroziți de imaginile cu apartamentul. Anunțul imobiliar a devenit viral în doar câteva zile. Iar pe lângă glumele aferente acestuia, unii internauți au fost extrem de duri.

ADVERTISEMENT

Unele persoane au descris apartamentul din România ca fiind horror, în timp ce alții l-au catalogat ca fiind oribil. Există însă și comentarii mai ”prietenoase”. Unii s-au amuzat copios pe seama mucegaiului, iar baia apartamentului nu a scăpat nici ea de critici.

”Wow. Apartamentul este ceva de vis. Ofer patru kilograme de cireșe cu codițe pentru el!”, ”Ce scump e mucegaiul!”, ”Am găsit răspunsul de ce frumusețea asta e așa scumpă: ai apă de ploaie în casă”, ”Doamne. Pare că filmele horror, cele mai bune, au fost filmate acolo. E ceva rău și are și pretenții la preț”, au fost doar o parte din comentariile adunate de anunț.

ADVERTISEMENT

Menționăm că nu puține sunt cazurile în care diferite locuințe ajung virale pe internet. Un proprietar spre exemplu a făcut publice imaginile cu locuința închiriată unor tinere. Se pare că acestea au lăsat în urmă un adevărat dezastru, iar mulți au fost șocați de ce au putut să vadă. 

ADVERTISEMENT