Life

Cum arată apartamentul din Ilfov în care au locuit două chiriașe până acum câteva zile. Proprietarii, șocați de ce au descoperit

Proprietarul unui apartament din Ilfov a rămas șocat după ce a găsit în propria locuință. Doi chiriași aproape că i-au distrus apartamentul, iar imaginile vorbesc de la sine.
14.02.2023 | 12:59
Cum arata apartamentul din Ilfov in care au locuit doua chiriase pana acum cateva zile Proprietarii socati de ce au descoperit
Apartamentul din Ilfov, după doar două luni de chirie. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În București există nenumărate apartamente, case, dar și garsoniere de închiriat, având în vedere numărul mare de studenți, dar și numărul celor care ajung să lucreze în Capitală și care preferă să stea în chirie, în loc să își achiziționeze propria locuință.

Cum a ajuns să arate un apartament din Ilfov după doar două luni de chirie

Fiecare apartament sau garsonieră care ajung să fie închiriate însă vin și cu riscuri, iar cei direct vizați sunt chiar proprietarii, care în cele mai bune cazuri primesc la final apartamentul respectiv în starea în care l-au oferit spre închiriere, iar în cele mai rele cazuri ajung să îl găsească distrus.

ADVERTISEMENT

O femeie a transmis un avertisment pe un grup de pe Facebook pentru toți cei care închiriază apartamente sau garsoniere în București. Acesta a închiriat propriul apartament pentru două tinere, însă ce a găsit la final a fost de-a dreptul oribil, iar asta nu este tot.

Femeia povestește că cele două fete au avut un contract de închiriere pentru o perioadă de un an de zile, însă după aproximativ două luni de zile, acestea i-au transmis un mesaj prin care o informau că au părăsit deja apartamentul și că au lăsat cheia în cutia poștală.

ADVERTISEMENT

Asta în ciuda contractului semnat și fără a informa proprietarul în prealabil, astfel încât acesta să poată să găsească noi persoane pentru apartament, sau măcar să verifice în ce stare se află locația după cele două luni închiriate. Evident, surpriza a fost una pe măsură povestește femeia.

”Doamnele au stat aproximativ 2 luni în apartamentul nostru, având contract pe perioada de un an. Ne-au anunțat printr-un mesaj că au părăsit apartamentul și au lăsat cheia în cutia poștala și am avut o mare surpriză: apartamentul arată îngrozitor”, a povestit femeia pe grupul respectiv de Facebook.

ADVERTISEMENT

Chiriașii au furat și lucruri din apartament

Ce a găsit femeia în apartamentul dat spre închiriere în urmă cu aproape două luni de zile? Mizeria este una de nedescris, iar asta au putut vedea și internauții în imagini. Pământ pe covoare, pereții murdari, lucruri stricate în frigider, însă asta a fost doar partea bună.

Femeia mai povestește că respectivele tinere au plecat și cu mai multe obiecte din casa ei, printre care niște covoare, dar și alte obiecte de decor, iar acum sunt de negăsit.

ADVERTISEMENT

”Multă mizerie, pământ pe covoare, pereți mizerabili și multe altele. Și asta nu e tot: doamnele au plecat cu câteva bunuri din casă: un lampadar, niște covorașe și obiecte de decor. Bineînțeles că acum nu mai reușim să dăm de ele… așa că, dacă aveți de- a face cu ele, aveți grijă”, a mai transmis femeia, avertizându-i și pe alți proprietari să fie atenți în legătură cu cele două tinere.

Inclusiv cei care au văzut postarea au fost oripilați de imagini. Au fost persoane care i-au recomandat femeii să le dea în judecată pe cele două tinere, asta dacă avea un contract legal încheiat la ANAF, în timp ce alții au povestit întâmplări mult mai grave în propriile apartamente închiriate. 

ADVERTISEMENT