Fotbal international

Ar putea fi bomba verii! Neymar vrea să se întoarcă la Barcelona!

15.06.2018 | 15:14
Ar putea fi bomba verii Neymar vrea sa se intoarca la Barcelona
ADVERTISEMENT

Ar putea fi cu adevărat bomba verii şi o imensă lovitură dată speranţelor rivalilor de la Real Madrid! Se ştie că Florentino Perez a făcut o obsesie să îl smulgă pe Neymar de la PSGşi să-l readucă în Primera Division, dar ca duşman al fostei sale echipe, FC Barcelona!

Pentru Neymar Perez ar fi de acord şi cu includerea trecerii portughezului Cristiano Ronaldo la PSG. Iar starul brazilian le-a spus colegilor de naţională că s-a decis să nu mai continue la campioana Franţei, pentru că nivelul este prea jos în cometiţia internă faţă de Primera Division.

ADVERTISEMENT

Ar putea fi bomba verii. Neymar sondează condiţiile revenirii pe Nou Camp

Iată însă că tocmai una dintre cele două publicaţii de casă ale lui Real Madrid, cotidianul Marca, vine şi aruncă bomba care îl face să dispere pe Florentino Perez, pentru că ar fi, într-adevăr, o lovitură devastatoare pentru Real Madrid. Unul dintre oamenii de încredere ai brazilianului a fost văzut în capitala Cataloniei.

Ar putea fi bomba verii. Neymar s-a înţeles excelent cu Messi. Nu tot vestiarul îl vrea înapoi
Ar putea fi bomba verii. Neymar s-a înţeles excelent cu Messi

Iar prezenţa sa nu avea nici pe departe caracter turistic, omul venind să sondeze disponibilitatea şefilor Barcelonei de a-l reprimi pe El Fugitivo! Cu Neymar revenit printre catalani forţa Barcei ar creşte enorm, ceea ce ar fi un semnal de alarmă serios pentru Madrid. Problema este că Neymar a plecat în condiţii deloc amiabile din Catalonia şi există destui jucători în lot care nu ar accepta să ierte trădarea brazilianului şi, prin urmare, nu i-ar deschide uşa.

ADVERTISEMENT