Fotbal international

Bomba verii! Ronaldo la PSG, Neymar la Real Madrid

28.05.2018 | 13:19
Bomba verii Ronaldo la PSG Neymar la Real Madrid

Aventura lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid s-ar putea încheia, în timp ce Neymar este tot mai aproape de o revenire în Spania. Schimbul de jucători Ronaldo-Neymar ar putea fi bomba verii pe piața transferurilor.

Jurnaliștii de la AS, ziarul de casă al madrilenilor, scriu că Ronaldo este tot mai aproape de o despărțire de Real Madrid. Portughezul ar fi ajuns la concluizia că cea mai bună decizie ar fi să plece de pe Santiago Bernabeu. Ronaldo a și făcut o declarație după finala Champions League prin care a dat de înțeles că vrea să plece de la club.

La întoarcerea în Spania, când echipa a sărbătorit alături de fani câștigarea celui de-al 13-lea trofeu Champions League din istoria clubului, zecile de mii de oameni prezenți în Piața Cibeles i-au cerut lui Ronaldo să rămână la Real Madrid, iar portughezul a avut un discurs în urma căruia a lăsat impresia că vorbele fanilor i-au înmuiat inima. “Vă mulțumesc tuturor! La anul ne vedem tot aici”, a spus Ronaldo în încheierea discursului.

Bomba verii! Ronaldo la PSG, Neymar la Real Madrid

Declarațiile lui Ronaldo și cele ale președintelui clubului, Florentino Perez, au fost contradictorii în ultima vreme. Se pare că Perez îi caută un înlocuitor lui Ronaldo, iar acesta poate fi brazilianul Neymar, care, dacă ar merge pe Santiago Bernabeu, ar putea fi acuzat de trădare de fanii Barcelonei. Însă chiar un oficial catalan a confirmat faptul că Neymar ar putea ajunge la rivala din Madrid. “Va merge la Real. Se pare că nu e fericit la Paris, cel puțin așa cred. Barcelona se descurcă foarte bine acum și Neymar regretă că a plecat de aici”, a spus Javier Bordas, membru în staff-ul administrativ.