Fotbal intern

Arbitrul Sebastian Gheorghe, lovit în cap cu un obiect aruncat din tribune la Craiova – CFR Cluj 2-0. Ce decizie a luat Hațegan. Video

10.02.2019 | 23:55
Arbitrul Sebastian Gheorghe lovit in cap cu un obiect aruncat din tribune la Craiova  CFR Cluj 20 Ce decizie a luat Hategan Video

U Craiova a câștigat cu 2-0 partida jucată pe teren propriu cu CFR Cluj, iar oltenii speră din nou la titlu, apropiindu-se la numai cinci puncte de ardeleni și urcând provizoriu pe locul 2. 

Fanii olteni au reușit să creeze o atmosferă senzațională pe toată durata jocului, însă am avut parte și de un incident neplăcut. În minutul 71, tușierul Sebastian Gheorghe a fost lovit în cap cu un obiect aruncat din tribune.

Arbitrul Sebastian Gheorghe, lovit în cap cu un obiect aruncat din tribune la Craiova – CFR Cluj

Ovidiu Hațegan a oprit meciul și a verificat dacă Sebastian Gheorghe este în regulă. După ce acesta i-a transmis că poate continua, partida s-a reluat. VIDEO AICI

Andrei Cristea, autorul primului gol marcat de Craiova a avut doar cuvinte de laudă la adresa fanilor olteni la finalul meciului, comparând atmosfera de pe Ion Oblemenco cu cea realizată pe arenele din Bundesliga.

„Sunt foarte fericit pentru gol, pentru evoluție și mai ales pentru victorie. E o atmosferă incredibilă. Oltenia merită un astfel de stadion și o astfel de atmosferă. Suntem cea mai organizată din toate punctele de vedere. Am trăit la maxim partida, am avut impresia că sunt în altă țară, ca-n Germania. Sperăm să fim sus de tot” – a spus Andrei Cristea la TV Digi Sport.

CFR Cluj nu mai pierduse în deplasare în Liga 1 Betano din luna decembrie 2017, iar atunci era învinsă tot de Craiova. Ardelenii aveau o singură înfrângere în actuala stagiune, pe teren propriu cu Viitorul, într-o partidă în care Ianis Hagi a marcat din penalty în prelungirile partidei.

Liderul este în criză, după ce în prima etapă din 2019 a remizat acasă cu nou-promovata Hermannstadt. De notat faptul că George Țucudean, golgheterul campionatului, nu a evoluat împotriva Craiovei, fiind răcit.