Fotbal international

Argentina – Islanda 1-1 la CM 2018. Prima surpriză de la Mondial! Messi, penalty ratat

Argentina  Islanda 11 la CM 2018 Prima surpriza de la Mondial Messi penalty ratat

Argentina – Islanda LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. ArgentinaIslanda este primul meci din Grupa D de la Campionatul Mondial 2018. Cele două formaţii se duelează pe stadionul Spartak, casa celor de la Spartak Moscova, o arenă cu o capacitate de 45.000 de locuri.

FINAL DE MECI / Argentina – Islanda 1-1, scor final în primul meci de la Mondialul din Rusia.

Min 64 / Lionel Messi a ratat o lovitură de la 11 metri.

Min 23 / GOOOOOOL Islanda! Alfred Finnbogason a egalat după mai multe greşeli în apărarea Argentinei.

Min 19 / GOOOOOL Argentina! Sergio Kun Aguero a deschis scorul. Atacantul lui Manchester City este la primul gol la un Campionat Mondial.

UPDATE, ora 15:23. Fanii islandezilor sunt pregătiţi pentru spectacol:

UPDATE, ora 15:15. Echipele de start în Argentina – Islanda: 

Argentina (4-2-3-1): Caballero – Salvio, Otamendi, Rojo, Tagliafico – Mascherano, Biglia – Meza, Messi, Di Maria – Aguero. Antrenor: Jorge Sampaoli

Islanda (4-4-2): Halldorson – Saevarsson, Arnason, Sigurdsson, Magnusson – Gudmundsson, Gunarsson, Halffredsson, Sigurdsson, Finnbogasson. Antrenor: Halmir Hallgrimsson


UPDATE: 16 iunie, ora 12:15. Incredibilă atmosfera pe care o crează pe străzile Moscovei cohortele de suporteri ai Argentinei! Nu fac nici un fel de problemă forţelor de securitate şi dau o culoare cu totul apare acestui Mondial. Fanii cred că Leo Messi şi colegii lui se pot bate pentru al treilea titlu mondial.


UPDATE: ora 13:20. Atât de important este meciul Islandei cu Argentina încât în ţara insulară autorităţile au luat o măsură fără precedent: toate bisericile vor fi închise în ziua meciului şi toate nunţile au fost amânate, chiar dacă fuseseră programate în această zi. Şi preoţii au fost de acord, pentru în trecut cei prezenţi la ceremonia religioasă uitau că sunt în biserică şi făceau comentarii gălăgioase urmărind meciul pe telefoanele mobile.

Argentina – Islanda LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Cele două formaţii fac parte din una dintre cele mai echilibrate şi dificile grupe de la turneul final din Rusia, alături de reprezentativele naţionale a Nigeriei şi Croaţiei.

Argentina - Islanda LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018.
Spartak Arena, arena pe care se joaca Argentina – Islanda

Argentina – Islanda LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Leo Messi visează la marele trofeu

Argentina – Islanda LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Starul echipei naţionale sud-americane a cucerit aproape toate trofeele în cariera de fotbalist, mai puţin Campionatul Mondial cu echipa naţională. Leo Messi este văzut