Fanatik Show

Dinamo Kiev l-a ofertat pe Arlauskis. Ce decizie a luat stelistul

Gâlcă riscă în această seară cu Tănase titular. Mai mult, o altă surpriză în primul "11" o reprezintă titularizarea lui Gabi Iancu. "Tănase urmează să intre, mai ales că dorinţa a fost...
02.10.2014 | 19:00
Dinamo Kiev la ofertat pe Arlauskis Ce decizie a luat stelistul

Gâlcă riscă în această seară cu Tănase titular. Mai mult, o altă surpriză în primul “11” o reprezintă titularizarea lui Gabi Iancu. “Tănase urmează să intre, mai ales că dorinţa a fost de partea lui foarte mare să fie titular. Rusescu a avut după meciul cu Astra probleme medicale, a mers la spital, el poartă şi acum o proteză la urmăr şi asta l-a făcut să nu intre’, a spus preşedintele Argăseală la DigiSport. 

Echipa de start a Stelei: Arlauskis – Papp, Varela, Szukala, Latovlevici – Prepeliţă, Sânmărtean – Chipciu, G. Iancu, Tănase – Keşeru.

………………………….

UPDATE 17:26 / Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, este de părere că Gâlcă nu-l va introduce pe Tănase din primul minut în partida cu Dinamo Kiev.

“Cred că Tănase nu va intra titular. Nu are rost să riscăm şi să păţim ca la Sofia. Dinamo e o necunoscută pentru mine deoarece nu am văzut-o cum joacă. Dar sper să facem un joc bun pentru că avem nevoie pentru moral. Cei de la Dinamo au afişat o uşoară superioritate în faţa noastră. Au buget de 60 de milioane de euro, salarii care pornesc de la 500.000 de euro. Chiar dacă au fost primitori cu noi, consideră că au prima şansă cu noi. Se cred superiori. Oficialii lor mi-au spus cu au vîndut 40.000 de bilete”, a spus Duckadam la FANATIK SHOW, la Look TV.

***************************************************************************************

Giedrius Arlauskis s-a transferat în 2010 la Rubin Kazan, iar Unirea Urziceni a încasat în schimbul său 2,1 milioane de euro. Din păcate, lituanianul nu s-a impus la gruparea rusă şi a plecat liber de contract după patru ani, perioadă în care a apărat în doar 16 partide. Steaua i-a întins o mînă goalkeeper-ului în iunie şi l-a legitimat pentru un sezon.

În Ghencea, Arlauskis a revenit la forma care l-a consacrat şi este, în clipa de faţă, unul dintre cei mai buni portari ai Europei. Firesc, evoluţiile senzaţionale în tricoul roş-albastru au atras atenţia unor formaţii din Premier League şi Turcia (vezi detalii). Lituanianul rămîne, însă, cu picioarele pe pămînt şi gîndul îi este numai la partida cu Dynamo Kiev, din această seară.

Din St

Ochoa i-a blocat transferul la Malaga

De altfel, partida cu formaţia ucraineană este una specială pentru Arlauskis. Leonid Istrati, agentul lituanianului, a dezvăluit că fotbalistul a fost la un pas să semneze cu Dinamo Kiev în urmă cu mai multe luni, însă mutarea nu s-a mai realizat. Tocmai din acest motiv, Giedrius este hotărît să facă o partidă mare şi să le arate celor din Kiev că au făcut o greşeală că nu l-au achiziţionat. Mai mult, vara trecută, Arlauskis a fost la un pas să semneze cu Malaga, însă venirea lui Guillermo Ochoa, dar şi situaţia financiară a grupării din Primera au blocat mutarea. “Înainte de a ajunge la Steaua, Arla a fost foarte aproape de un transfer la Malaga. Dar acolo a ajuns, în cele din urmă, mexicanul minune al Mondialului (n.r. Guillermo Ochoa) şi nu avea rost să mai semneze şi Giedrius. Plus că situaţia de la Malaga nu era una strălucită. Am ales Steaua şi am făcut bine! Arlauskis se simte excelent în Ghencea! Vorbesc aproape zilnic cu el. Acum are meci important joi, cu Dinamo Kiev, formaţia care a fost interesată de el în perioada cînd era la Rubin. Vrea să facă un meci mare!”, a dezvăluit, pentru FANATIK.RO, Leonid Istrati.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-ASTRA GIURGIU, SUPERCUPA ROMANIEI (11.07.2014)

 

Gâlcă îl vrea titular pe Tănase

Steaua a plecat miercuri dimineaţă spre Kiev, iar din delegaţia echipei din Ghencea lipseşte un singur fotbalist, Adi Popa, care este accidentat. În schimb, în Ucraina a făcut deplasarea Cristian Tănase, care nu a mai evoluat într-o partidă oficială pentru Steaua de la partida retur cu Ludogoreţ, din 28 august. Atunci, “Dodel” a fost schimbat după numai cinci minute de Gâlcă după ce a fost lovit de un adversar în chiar primul minut al partidei la piciorul cu probleme. Mijlocaşul s-a refăcut, iar tehnicianul roş-albaştrilor se gîndeşte serios să-l introducă pe “Dodel” ca titular. “S-ar putea ca Tănase să intre din primul minut, el este recuperat, dar depinde de el, dacă se simte în stare. Şi va fi foarte greu pentru că, repet, nu a jucat de multă vreme”, a spus Gâlcă.

FOTBAL:CFR CLUJ NAPOCA-STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 (10.08.2014)

Echipa probabilă a Stelei: Arlauskis – Papp, Varela, Szukala, Latovlevici – Prepeliţă, Breeveld – Sănmărtean, Rusescu, Chipciu – Keşeru

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: