Fanatik Show

VIDEO / Dezvăluire la FANATIK SHOW: “Arlauskis are ofertă din Premier League! A refuzat un contract pe 2 ani cu Steaua!”

UPDATE 18:45 / Leonid Istrati, impresarul lui Arlauskis, a vorbit despre situaţia portarului la Look TV. "Am fost contactat de cîteva cluburi pentru Arlauskis, dar nu pot spune mai multe. Nu e...
30.09.2014 | 18:59
VIDEO  Dezvaluire la FANATIK SHOW Arlauskis are oferta din Premier League A refuzat un contract pe 2 ani cu Steaua

UPDATE 18:45 / Leonid Istrati, impresarul lui Arlauskis, a vorbit despre situaţia portarului la Look TV. “Am fost contactat de cîteva cluburi pentru Arlauskis, dar nu pot spune mai multe. Nu e nimic concret, doar nişte discuţii, nişte tatonări, cu echipe şi din Anglia. În octombrie se vor decide mai multe. Nu e exclus nici să prelungim cu Steaua, dar nici să semnăm în altă parte. Este prematur să discutăm acum. Dead-line-ul este sfîrşitul lui iunie, să vedem cum vor decurge lucrurile. Cota lui Arlauskis se ridică la 3-4 milioane de euro. Steaua i-a făcut în vară o ofertă pe doi ani pe care noi am refuzat-o. Cei de la Rubin au ştiut întodeauna că Arlauskis este un portar bun, dar au fost acolo nişte circumstanţe”, a declarat Leonid Istrati la FANATIK SHOW pe Look TV.

Loading the player…

––––––––––––––––––––

Arlauskis l-a făcut uitat pe Tătăruşanu prin evoluţiile sale. Portarul a venit în vară în Ghencea, dar înţelegerea cu Steaua a fost doar pentru un sezon. Gigi Becali şi Valeriu Argăseală trebuie să se grăbească acum să negocieze cu Arlauskis prelungirea angajamentului, pentru că, din cîte spune impresarul acestuia, există mai multe oferte pentru el, mai ales că din iarnă intră în ultimele şase luni de contract. 

Impresarul Leonid Istrati a mărturisit la FANATIK SHOW că Steaua a demarat deja primele tratative pentru o posibilă prelungire de contract, doar că portarului lituanian nu i s-a prezentat oficial o ofertă. Mai mult, Istrati vine cu un anunţ menit să urgenteze negocierile dintre Steaua şi Arlauskis. Potrivit impresarului, portarul are o ofertă de ultimă oră venită din Anglia. Nu este însă tot. Şi o formaţie din Turcia îl tentează cu un contract important.

Citeşte şi: Ofertă NEBUNĂ pentru Lato! “Şanse IMENSE ca să plece!”

Oferte din Anglia şi Turcia

“Referitor la prelungirea contractului cu Steaua, este, încă, prea devreme să discutăm. Însă vă pot spune că Giedrius este urmărit de multe formaţii din străinătate. Am fost sunat în urmă cu cîteva zile din Anglia, de un prieten foarte bun, care antrenează o echipă din Premier League. Şi m-a întrebat dacă este adevărat că lui Arla îi expiră contractul în vara anului viitor. I-am confirmat şi a rămas să ma discutăm, cel mai probabil în iarnă. Formaţia din Premier League care îl doreşte pe Giedrius este una bună, de tradiţie, dar nu vă pot dezvălui numele ei. De asemenea, Arla poate semna şi mîine cu o echipă din Turcia. Dar nu este acum momentul, nu trebuie să ne grăbim”, a spus, pentru FANATIK.RO, Leonid Istrati, agentul lui Arlauskis.

Citeşte şi: Salariul lui Chipciu a aruncat vestiarul în AER!

 Ce contract vrea de la Steaua 

Totodată, FANATIK.RO a aflat ce pretenţii financiare are Arlauskis să rămînă la Steaua. În primul rînd, portarul lituanian nu mai este dispus să continuie în tricoul Stelei pe actualul contract, de 10.000 euro pe lună.În vara acestui an, Arla a semnat un contract cu Steaua fără să aibă mari pretenţii finaciare ţinînd cont că el jucase prea puţin în ultimii patru ani. După ce a început să apere de la meci la meci din ce în ce mai bine, iar  la Steaua au început să se mărească unele salarii la nişte jucători, atunci nici el nu mai este dispus să rămînă în Ghencea pe acelaşi salariu. De la vară, Arla vrea cel puţin 20.000 de euro de lună”, ne-a spus o sursă din atutajul clubului din Ghencea.

10.000 de eură cîştigă Arlauskis pe lună în Ghencea

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!