Life

Artista din România care a reușit să fenteze moartea. Premonițiile au salvat-o

Artista din România care a evitat o tragedie pe ultima sută de metri. Vedeta a recunoscut că premonițiile au ajutat-o să ia decizia corectă.
01.04.2024 | 10:33
Artista din Romania care a reusit sa fenteze moartea Premonitiile au salvato
Artista din România care a reușit să fenteze moartea. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai iubite artiste din România a trecut prin momente de groază. Vedeta a fost la un pas de moarte, însă, cele care au salvat-o au fost premonițiile. Acum, după ce a fentat moartea, și-a găsit puterea să vorbească despre întregul eveniment.

Elena Merișoreanu a scăpat ca prin urechile acului în 1992

Elena Merișoreanu este una dintre artistele care și-a deschis mereu sufletul în fața fanilor. De ani de zile, aceasta a ajuns la inimile celor de acasă prin intermediul pieselor, dar și prin intermediul poveștilor de viață.

ADVERTISEMENT

Ori de câte ori a apărut în fața publicului, îndrăgita interpretă a avut mereu zâmbetul pe buze. Ceea ce nu știu mulți este faptul că artista a trecut prin clipe de groază și a fost la un pas de a-și pierde viața.

Elena Merișoreanu crede foarte mult în premoniții, mai ales după ce acestea i-au salvat viața nu o dată, ci de două ori. Datorită lor, vedeta a fentat moartea și a reușit să scape de un zbor care s-ar fi încheiat tragic pentru ea.

ADVERTISEMENT

În urmă cu mai bine de 30 de ani, Elena Merișoreanu trebuia să plece în Miami. Artista se bucura de un succes răsunător în rândul românilor plecați peste hotare, așa că a fost chemată să cânte la o nuntă.

Interpreta s-a bazat pe fiica ei care a asigurat-o că va pune alarma să sune mai devreme, astfel ca Elena Merișoreanu să aibă timp să se pregătească. Înainte de zbor, artista a visat că avionul în care trebuia să se urce a luat foc în aer. Speriată, atunci când a sunat alarma, aceasta a decis să o oprească și să amâne plecarea.

ADVERTISEMENT

Interpreta a avut premoniții și înainte de cutremurul din 1977

Premoniția Elenei a fost la un pas să se îndeplinească. Avionul în care trebuia să se îmbarce vedeta s-a prăbușit într-o mlaștină. Artista, dar și fiica ei au văzut incidentul la știri, iar Elenei Merișoreanu nu i-a venit să creadă.

”Avionul a căzut în mlaștina de crocodili. 140 oaemeni erau în avion, eu și un chinez nu am ajuns. Fie-mea a văzut la televizor. Toată lumea de la nuntă a sunat-o pe fie-mea să-i transmită condoleanțe.”, a declarat Elena Merișoreanu, potrivit starpopular.ro.

ADVERTISEMENT

Premonițiile nu au salvat pe Elena Merișoreanu doar de accidentul aviatic din 1992. Cu mulți ani înainte, în 1977, artista a avut un vis straniu chiar în noaptea de dinainte de marele cutremur.

Artista a declarat că atunci a visat-o pe mama ei care o abandona într-o biserică catolică. Vedeta a visat de mai multe ori acel lăcaș și știe de că, de fiecare dată când îi apare în vis, se întâmplă ceva grav.

”De câte ori visez biserica aia, mi se întâmplă un mare necaz. Atunci am visat că statuia Maicii Domnului era în chip de balerină, se blocase ușa și nu aveam pe unde să ies.”, a mai spus artista, potrivit aceleiași surse.

ADVERTISEMENT