News

Un bucureștean a anunțat că se aruncă de pe balcon dacă nu este eliberat „domnul președinte Dragnea”. Galerie foto

15.06.2019 | 18:18
Un bucurestean a anuntat ca se arunca de pe balcon daca nu este eliberat domnul presedinte Dragnea Galerie foto

Emoții pentru pompierii din capitală. Asta după ce forțe impresionante s-au mobilizat vineri seara la un bloc din apropiere de Bulevardul Unirii din București, acolo unde a bărbat a amenințat că se va sinucide. Motivulp netru care bărbatul a recurs la acest gest a fost dat de faptul că își dorea ca fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, să fie eliberat!

Un bărbat a amenințat că se sinucide dacă Liviu Dragnea nu va fi eliberat

Bărbatul s-a agățat pe marginea balconului situate la etajul al „Blocului Zepter” de la Bulevardul Unirii. Acesta i-a amenințat pe oamenii de ordine, sosiți în număr mare la locul faptei, că se va sinucide dacă Liviu Dragnea nu va fi eliberat de la Penitenciarul Rahova. Mai multe poze au fost publicate pe portarul Reddit, în care utilizatorii au povestit ce s-a întâmplat mai exact vineri.

„Nu am stat decât 2-3 minute. Vorbea cu el prin staţie unul cu `Dialog` scris pe vestă. Şi spunea ceva de `Domnul Preşedinte Dragnea`, apoi mai mulţi dintre vecini şi un poliţist discutau că vrea să se sinucidă că nu îi dau drumul lui Dragnea din puşcărie“, spune unul dintre martorii care au vorbit despre acest eveniment pe Reddit.

Un simpatizant al lui Liviu Dragnea a amenințat că se aruncă de pe balcon dacă fostul lider PSD nu e eliberat *foto: reddit
Un simpatizant al lui Liviu Dragnea a amenințat că se aruncă de pe balcon dacă fostul lider PSD nu e eliberat *foto: reddit

Intervenția pompierilor a durat mai multe ore, până când simpatizantul lui Dragnea a renunțat la gestul extrem

Un alt internaut care a fost martor la incident a povestit că forțele de ordine au stat mai multe ore în această intervenție, care s-a prelungit până aproape de miezul nopții. În cele din urmă, bărbatul a fost înduplecat de pompieri să renunțe la gestul său și să revină la gânduri mai bune.

Liviu Dragnea a fost condamnat pe 27 mai la 3 ani și jumătate cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. El este în acest moment în carantină la penitenciarul Rahova. Interesant este că pe facebook circulă un event care invită simpatizanții lui Liviu Dragnea în Piața Victoriei. Cu toate acestea, evenimentul pare a fi o farsă, mai mulți internauți făcând din acest proces un subiect de glumă.