Fotbal international

AS Monaco – Borussia Dortmund 0-2. Nemții termină grupa pe primul loc. Video

11.12.2018 | 21:55
AS Monaco  Borussia Dortmund 02 Nemtii termina grupa pe primul loc Video

Borussia Dortmund a încheiat pe primul loc grupa din care a făcut parte în Liga Campionilor, impunându-se cu 2-0 pe terenul lui Monaco în ultima etapă. Nemții au primit un ajutor nesperat din partea lui Brugge, care a remizat acasă cu Atletico Madrid. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 87 – GOOOOL DORTMUND! Înscrie din nou Guerreiro

Min. 15 – GOOOOOOL DORTMUND! Guerreiro deschide scorul în Principat

Min. 1 – A început partida

UPDATE. Echipele de start

Echipe de start Monaco - Dortmund
Echipe de start Monaco – Dortmund

Meciul AS Monaco – Borussia Dortmund se joacă marţi, 11 decembrie, pe stadionul Louis II din Monte Carlo, în cadrul ultimei etape din grupa A a Champions League. Este un meci fără nici o miză. Borussia merge mai departe în Champions League, la primăvară, AS Monaco, doar un punct, a încheiat socotelile cu cupele europene şi se va concentra pe ieşirea din zona retrogradării în Ligue 1.

În clasamentul grupei A din Champions League, înaintea ultimei runde, situaţia este următoarea: Atletico Madrid e lider cu 12 puncte, urmată de Borussia Dortmund, 10 puncte, Club Brugge 5 puncte şi AS Monaco 1 punct. Primele două clasate merg mai departe în Champions League, în timp ce belgienii vor continua aventura în Europa League.

AS Monaco – Borussia Dortmund Live Stream Online la FANATIK.RO

Partida AS Monaco – Borussia Dortmund are loc marţi, 11 decembrie, la Monte Carlo, în ultima etapă a grupei A din Champions League. Fiind vorba de o partidă fără nici o miză şi cum marţi, 11 decembrie, au loc alte meciuri mult mai importante, nici un post din România nu va televiza jocul. Puteţi însă intra pe FANATIK.RO şi urmări desfăşurarea partidei în format LIVE VIDEO. Cele două echipe s-au mai întâlnit în grupele Champions League şi sezonul trecut. Atunci a fost AS Monaco şeful, 3-1 acasă şi 3-2 în Germania. În această ediţie Borussia s-a impus acasă cu 3-0.

Champions League LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

Va fi mai mult un meci al rezervelor de o parte şi de alta. La AS Monaco pentru că oricum Thierry Henry are mulţi jucători accidentaţi şi dintre aceştia câţiva sunt nume importante (Jovetic, Rony Lopes, Subasic, Chadli sau Pellegri. La Borussia Dortmund pentru a fi odihniţi în vederea ultimelor minute din Bundesliga până la vacanţa de iarnă. Nu au făcut deplasarea Piszcek, Rode, Sancho, Isak, Witsel, Reus, Delaney.

AS Monaco - Borussia Dortmund. Germanii sunt deja calificaţi pentru primăvara Champions League. Monegascii au doar un punct
AS Monaco – Borussia Dortmund. Germanii sunt deja calificaţi pentru primăvara Champions League

În pofida acestor informaţii casele de pariuri continuă să meargă pe mâna Borussiei, creditată cu 1,70 la victorie, faţă de un uriaş 4,65 pentru AS Monaco. Şi egalul e foarte bun, 4,15, iar varianta şansă dublă 1X are o valoare excelentă, de 2,15. La capitolul goluri varianta TG 1-3 are o cotă foarte mare, pentru că se aşteaptă goluri multe, 1,55, în timp ce TG 2-5 goluri abia ajunge la 1,25.